Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Emmy 2024: Άφωνος ο Έντ Σίραν – Δεν περίμενε βραβείο για το τραγούδι της σειράς «Ted Lasso»

Emmy 2024: Άφωνος ο Έντ Σίραν – Δεν περίμενε βραβείο για το τραγούδι της σειράς «Ted Lasso»
Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Δεν περίμενα να κερδίσω καθόλου, ήταν μια πραγματική έκπληξη», δήλωσε ο Εντ Σίραν για το βραβείο Emmy που κέρδισε.

Ο Εντ Σίραν αντέδρασε με ιδιαίτερη ταπεινότητα στην νίκη του στην κατηγορία Εξαιρετική Πρωτότυπη Μουσική και Στίχοι των βραβείων Εmmy.

Ο Βρετανός καλλιτέχνης βραβεύτηκε για το τραγούδι που έγραψε για την τηλεοπτική σειρά «Ted Lasso». Η είδηση ότι ο σούπερ σταρ κλήθηκε να γράψει μουσική για την τρίτη σεζόν της σειράς αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2021.

Οι υπεύθυνοι της σειράς ανέθεσαν επίσης στον Σαμ Ράιντερ που αναδείχθηκε δεύτερος στη Eurovision να γράψει τραγούδι με τίτλο «Fought & Lost». Ο Εντ Σίραν έγραψε το τραγούδι «A Beautiful Game» με συνδημιουργούς τον Μαξ Μάρτιν και τον Φόι Βανς.

Ο Εντ Σίραν ευχαρίστησε το κοινό του αλλά και δήλωσε την ευγνωμοσύνη του για το βραβείο μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο instagram καθώς ο καλλιτέχνης, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην τελετή απονομής των βραβείων λόγω της περιοδείας του.

«Κερδίσαμε ένα Emmy χθες το βράδυ», έγραψε ο Εντ Σίραν στην λεζάντα του βίντεο που ανέβασε.

«Δεν περίμενα να κερδίσω καθόλου, ήταν πραγματική έκπληξη όταν ξύπνησα με την είδηση, θα ήθελα να ήμουν εκεί, αλλά πρόκειται να ξεκινήσω την περιοδεία στην Ασία, οπότε δυστυχώς έπρεπε να είμαι αλλού» σημείωσε.

«Ήμασταν όλοι θαυμαστές της σειράς και μας ζητήθηκε να γράψουμε ένα τραγούδι για το φινάλε, οπότε πριν από δύο χρόνια αυτόν τον μήνα βρεθήκαμε μαζί και γράψαμε ένα τραγούδι για την αγάπη και το ποδόσφαιρο και πώς έχει σημασία το ταξίδι και όχι ο προορισμός» τόνισε ο καλλιτέχνης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ed Sheeran (@teddysphotos)

 

Δείτε την ανάρτηση:

«Κερδίσαμε ένα Emmy χθες το βράδυ. Δεν περίμενα να κερδίσω καθόλου, ήταν μια πραγματική πραγματική έκπληξη να ξυπνήσω με τα νέα, θα ήθελα να ήμουν εκεί, αλλά πρόκειται να ξεκινήσω την περιοδεία στην Ασία, οπότε έπρεπε δυστυχώς να είμαι αλλού. Έγραψα ένα τραγούδι για τον Ted Lasso με τον Max Martin και τον @foyvance που ονομάζεται «A Beautiful Game». Ήμασταν όλοι θαυμαστές του σόου και μας ζητήθηκε να κάνουμε ένα τραγούδι για το φινάλε, οπότε πριν από 2 χρόνια αυτό το μήνα βρεθήκαμε μαζί και γράψαμε ένα τραγούδι για την αγάπη και το ποδόσφαιρο, και πώς σημασία έχει πάντα το ταξίδι και όχι ο προορισμός. Ηχογράφησα το κοινό μου σε ένα από τα σόου μου σε στάδιο, να τραγουδάει το τελευταίο σύνθημα για να παραμείνει ο ποδοσφαιρικός παλμός. Ήμουν αντιμέτωπος με μερικούς φανταστικούς καλλιτέχνες και τραγούδια σε αυτήν την κατηγορία Emmy για την Καλύτερη Πρωτότυπη Μουσική και τους Στίχους, επομένως δεν πίστευα ότι είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά σας ευχαριστώ πολύ για όποιον το ψήφισε και στον Max, τον Foy και όλη την παρέα του Lasso. Με τιμά πραγματικά. Το τραγούδι κυκλοφορεί παντού σε όλες τις πλατφόρμες αν δεν το έχετε ακούσει ακόμα. Σας αγαπώ όλους ! Και καλή χρονιά, τα λέμε στο δρόμο x»

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις