Κυριακή, 5 Μαΐ
17oC Αθήνα

Emmy 2024: Ένα εκατομμύριο δολάρια έφερε ξανά κοντά δυο κυρίες της οικογένειας Πρίσλεϊ

Emmy 2024: Ένα εκατομμύριο δολάρια έφερε ξανά κοντά δυο κυρίες της οικογένειας Πρίσλεϊ
Φωτογραφία Reuters

Γιαγιά και εγγονή πάλι μαζί μετά τη μεγάλη δικαστική διαμάχη της οικογένειας του Έλβις Πρίσλεϊ. Τις δυσκολίες φαίνεται να ξεπέρασαν η Ράιλι Κιου και η Πρισίλα Πρίσλεϊ αφού εμφανίστηκαν χθες (15.1.2024) μαζί στα βραβεία Emmy.

Οι δύο γυναίκες που όπως φάνηκε από την κοινή εμφάνιση τους στα Emmy έχουν αποκαταστήσει τις σχέσεις τους, είχαν εμπλακεί σε μεγάλη δικαστική διαμάχη μετά τον θάνατο της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ κόρης του Έλβις Πρίσλεϊ και της Πρισίλα.

Αντικείμενο της διαμάχης ήταν η διαχείριση της κληρονομιάς της εκλιπούσας. Η διαμάχη οικονομικά κάθε άλλο παρά αναίμακτα έληξε καθώς η κόρη της, Ράιλι Κιου κατέβαλλε στη γιαγιά της το ποσό του 1 εκατομμυρίου δολαρίων και 40.000 επιπλέον για νομικά έξοδα, σύμφωνα με το Town&Country.

Όσον αφορά την παρουσία της οικογένειας Πρίσλεϊ στην τελετή των Emmy, ο λόγος ήταν ότι ήταν η πρώτη υποψηφιότητα της Ράιλι Κιου για το βραβείο, στην κατηγορία Καλύτερης Ηθοποιού σε σειρά περιορισμένης διάρκειας.

 

Η Riley Keogh υποδύεται την Daisy Jones, τη frontwoman του ροκ συγκροτήματος, Daisy Jones & the Six που ζει έναν καταδικασμένο να αποτύχει έρωτα με τον αρχηγό της μπάντας.

Η ιστορία διαδραματίζεται στο Λος ‘Αντζελες των 70s και εκτός από το ρομάντζο των δύο, διηγείται την εκτόξευση στην κορυφή, αλλά και την ανώμαλη πτώση του συγκροτήματος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις