Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Eurovision 2021: Ανάρτηση «καρφί» του Damiano David στη Γαλλία μετά το αρνητικό αποτέλεσμα για τα ναρκωτικά

Eurovision 2021: Ανάρτηση «καρφί» του Damiano David στη Γαλλία μετά το αρνητικό αποτέλεσμα για τα ναρκωτικά
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Μια ανάρτηση «φωτιά» έκανε ο τραγουδιστής των Maneskin αφού βγήκε αρνητικός σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών που υπεβλήθη μετά την νίκη της Ιταλίας στον διαγωνισμό της Eurovision. O Damiano David, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, θέλησε να σώσει την δικιά του απάντηση και όπως φάνηκε… μάλλον είχε συγκεκριμένο αποδέκτη, την Γαλλία. 

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων από την EBU, o Damiano David ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram την επίσημη ανακοίνωση κι έγραψε Voilà. Το γαλλικό «Voilà» σημαίνει στα ελληνικά «Εδώ», μια λέξη, που θεωρήθηκε «καρφί» για τη γαλλική συμμετοχή, που επέμεινε στο θέμα των ναρκωτικών και ήρθε 2η στην Eurovision.

H ανακοίνωση της ΕΒU

«Καμία χρήση ναρκωτικών ουσιών δεν πραγματοποιήθηκε στο green room, θεωρούμε ότι το θέμα έχει λήξει. Ένα τεστ ανίχνευσης έγινε οικειοθελώς σήμερα από τον τραγουδιστή των Μaneskin. To αποτέλεσμα είναι αρνητικό και το διαπιστώσαμε», τόνισε η ΕΒU.

Οι διοργανωτές του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision πρόσθεσαν επί του θέματος: «Μας ανησυχεί το γεγονός ότι ανακριβείς εικασίες που οδηγούν σε ψευδείς ειδήσεις επισκίασαν το πνεύμα και το αποτέλεσμα της διοργάνωσης. Θέλουμε και πάλι να συγχαρούμε τους Μaneskin και τους ευχόμαστε τεράστια επιτυχία».

Το επίμαχο βίντεο

Να θυμίσουμε ότι την Κυριακή το Twitter βρισκόταν υπό αμφισβήτηση ότι ο Damiano David του Måneskin είχε χρησιμοποιήσει ναρκωτικά στο green room της Eurovision 2021. Αυτό βασίστηκε ένα βίντεο του έδειχνε να κλίνει στο τραπέζι του κατά την ψηφοφορία.

Δείτε το βίντεο:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις