Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Eurovision 2023: Η συνάντηση Τσιμίκα με Βίκτωρα Βερνίκο στο Λίβερπουλ και οι συμβουλές του Έλληνα ποδοσφαιριστή

Eurovision 2023: Η συνάντηση Τσιμίκα με Βίκτωρα Βερνίκο στο Λίβερπουλ και οι συμβουλές του Έλληνα ποδοσφαιριστή

Ο Βίκτωρας Βερνίκος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει στο Λίβερπουλ.

Λίγες μέρες πριν την Eurovision 2023, ο Βίκτωρας Βερνίκος συναντήθηκε με τον Κώστα Τσιμίκα, με τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ να δίνει τις συμβουλές του στον νεαρό τραγουδιστή.

«Για να σε αγαπήσουν οι άνθρωποι του Λίβερπουλ πρέπει να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και να είσαι χαρούμενος. Ολοι οι άνθρωποι είναι πολύ φιλόξενοι, αγαπάνε ό,τι και να κάνουν. Μια συμβουλή είναι να είσαι ο εαυτός σου και να κάνεις αυτό που κάνεις όσο καλύτερα μπορείς. Να μην τα παρατάς ποτέ και να αγωνίζεσαι καθημερινά γι’ αυτό που αγαπάς. Να ψάχνεις και να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα» είπε αρχικά ο Τσιμίκας και πρόσθεσε:

«Να εξελίσσεσαι γιατί για εμένα αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Εγώ ψαχνόμουν να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής, να κάνω τα πάντα καλύτερα. Οπότε αυτή είναι η συμβουλή μου προς τα εσένα. Εχω δει ότι αυτό που κάνεις το αγαπάς πολύ. Η Eurovision είναι ένα πολύ μεγάλο σκαλοπάτι για εσένα. Τώρα είναι στο χέρι σου να προοδεύσεις, να τραγουδήσεις όσο πιο καλά μπορείς και να πας όσο πιο ψηλά γίνεται».

Ο Κώστας Τσιμίκας δήλωσε. μάλιστα, ότι θα δει τη Eurovision 2023 και στηρίξει όσο μπορεί την ελληνική συμμετοχή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις