Lifestyle

Φεύγει η Ελένη Μενεγάκη!

Η ξανθιά παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την επαρχία...

Ο λόγος, δεν είναι ότι ψάχνει μέρος να κρυφτεί μετά την αποκάλυψη των φωτογραφιών της με τον Ματέο Πανζτόπουλο, αλλά η καλοκαιρινή περιοδεία που κάνει κάθε χρόνο με την εκπομπή της.

Τα ταξίδια θα αρχίσουν στο τέλος Μαΐου και συγκεκριμένα από την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, σύμφωνα με το περιοδικό Hello, με πρώτο προορισμό την Κυλλήνη. Μέσα στους σταθμούς θα είναι φέτος, έπειτα από πέντε χρόνια, και η Θεσσαλονίκη.

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει αυτές τις αποδράσεις γιατί συνδυάζει δουλειά και ξεκούραση. ‘Αλλωστε οι άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας είναι αυτοί που την στηρίζουν φανατικά κι αυτός είναι ένας τρόπος για την παρουσιάστρια να ανταποδώσει την αγάπη τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα