Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

GNTM 4 – Ιάσονας Λάιος: «Δεν έχω βρει τον νικητή, όλα είναι απρόβλεπτα»

GNTM 4 – Ιάσονας Λάιος: «Δεν έχω βρει τον νικητή, όλα είναι απρόβλεπτα»

Καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@Star βρέθηκε το μοντέλο Ιάσονας Λάιος, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς από το GNTM 4, καθώς, όπως είπε, είχε μία πολύ σημαντική πρόταση για συνεργασία από το εξωτερικό.

Εκτός GNTM 4 το μοντέλο Ιάσονας Λάιος, το οποίο κατά πολλούς ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού ομορφιάς. Όπως είπε ο ίδιος, είχε μια πολύ σημαντική επαγγελματική πρόταση, την οποία δεν μπορούσε να απορρίψει.

Το μοντέλο βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο Breakfast@Star, όπου μίλησε για την εμπειρία του αυτή.

«Δεν έχω βρει τον νικητή. Στο GNTM όλα είναι απρόβλεπτα» απάντησε στην ερώτηση της Ελίνας Παπίλα αν έχει ξεχωρίσει κάποιον για νικητή, ενώ στήριξε την απόφαση των κριτών να δώσουν το Golden Pass στην Ειρήνη Λεμπέση.

«Έπρεπε να έχει πάει στο Παρίσι… χθες», είπε για το μοντέλο, θεωρώντας ότι δίκαια οι συμπαίκτες της τη βλέπουν ανταγωνιστικά. «Αν κέρδιζα το Golden Pass θα το σκεφτόμουν λίγο παραπάνω για να μην αποχωρήσω», συμπλήρωσε ο Ιάσονας Λάιος.

Ο Ιάσονας Λάιος αποκάλυψε ότι ήθελε πολύ να μπει στο GNTM, αφού ως τηλεοπτικό πρόγραμμα, θα ήταν για εκείνον μια διαφορετική εμπειρία. «Παρότι είμαι στον χώρο επτά χρόνια, το παιχνίδι ήταν κάτι πολύ διαφορετικό…», δήλωσε το μοντέλο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις