Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

GNTM 5: Είναι 75 χρονών, αλλά μοιάζει 45 – Η παίκτρια που μάγεψε τους κριτές

GNTM 5: Είναι 75 χρονών, αλλά μοιάζει 45 – Η παίκτρια που μάγεψε τους κριτές

Πρεμιέρα κάνει τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου το νέο ανανεωμένο GNTM στο Star, και ήδη από τα trailers που έχουν κυκλοφορήσει έχουμε πάρει μία πρώτη γεύση για το τι θα δούμε!

Ο μεγάλος διαγωνισμός μόδας GNTM επιστρέφει στις οθόνες από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στο STAR, κι αναμένεται να ξεκινήσει δυναμικά από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Από 18 έως 88 ήταν το φετινό moto και φαίνεται πως το εννοούσαν, αφού θα δούμε μία διαγωνιζόμενη ετών 75 στο GNTM 5.

Από ότι φαίνεται, υπήρχαν αρκετές κυρίες που όντως το τόλμησαν, ενώ μία γυναίκα μεγαλύτερη σε ηλικία θα καταφέρει να μπει στο σπίτι κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Μία είναι, όμως, η διαγωνιζόμενη του GNTM 5 που θα κλέψει τα βλέμματα κι αυτή δεν είναι άλλη από την κυρία ετών 75, που αποφάσισε να βρεθεί ενώπιον των κριτών. Οι κριτές βρέθηκαν απέναντι από μία 75χρονη γυναίκα, η οποία είχε εκπληκτική ομορφιά και ενέργεια.

«Πάω σχολείο και το βράδυ δουλεύω σε απορριμματοφόρο», ακούγεται να λέει η διαγωνιζόμενη. «Μπορεί να είμαι 47, αλλά νιώθω 17» αναφέρει μια άλλη, και η κάμερα δείχνει την Βίκυ Καγιά να δακρύζει.

Το GNTM 5 κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο STAR και απ’ ότι φαίνεται θα κλέψει τις εντυπώσεις με τα φιλόδοξα μοντέλα και τις γυναίκες που θα αναζητήσουν την τύχη τους στο μόντελινγκ.

Tα trailer δίνουν μια πρώτη «γεύση» από όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές. Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου, Γιώργος Καράβας, η guest κριτή στις audition Σοφία Χατζηπαντελή, η hostess Έλενα Γαλύφα, η model instructor Mary Vitinaros, και νέος coach Χρήστος Μπίρμπας και τα κορίτσια από 18 έως 88 ετών, που θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις