Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

GNTM – Γιώργος Καράβας: Κάνει ηλιοθεραπεία στα γυρισμάτα και γονατίζει το Instagram

GNTM – Γιώργος Καράβας: Κάνει ηλιοθεραπεία στα γυρισμάτα και γονατίζει το Instagram

Το διάσημο μοντέλο και coach του GNTM, Γιώργος Καράβας, είναι σίγουρα ένα από τα πρόσωπα – αποκάλυψη της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν.

O Γιώργος Καράβας είναι ένα από τα πιο φρέσκα περόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Αν και έχει κάνει μια τεράστια καριέρα στο μόντελινγκ και στο εξωτερικό, στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός μέσα από τον τρίτο κύκλο του GNTM στον οποίο είχε αναλάβει τον ρόλο του coach.

Ο Γιώργος Καράβας κατάφερε πολύ γρήγορα να αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό και να κλέψει τις καρδιές των γυναικών με την γοητευτική του παρουσία.

Το γνωστό μοντέλο θα συνεχίσει να έχει τον ρόλο του coach και στον νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων τα γυρίσματα για το οποίο έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό.

Σε ένα από τα διαλείμματα των γυρισμάτων, το γοητευτικό μοντέλο βρήκε την ευκαιρία για να απολαύσει μερικές στιγμές ηλιοθεραπείας.

Δεν έχασε μάλιστα την ευκαιρία, να βγάλει και μια φωτογραφία την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram και έγραψε: «Gntm 4 burned by the sun».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yiorgos Karavas (@yiorgoskaravas_official)

Η συνέχεια στις οθόνες μας…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις