Lifestyle

GNTM – Παναγιώτης Πέτσας: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του

Ο Παναγιώτης Πέτσας είναι ο παίκτης που αποχώρησε το βράδυ της Δευτέρας από το σπίτι του GNTM αφού η φωτογραφία του δεν κατάφερε να κερδίσει τους κριτές.

Αυτή η αποχώρηση μάλιστα, από κάποιους θεωρήθηκε ως η απόλυτη ανατροπή, μιας και το νεαρό μοντέλο αποτελούσε ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού.Λίγη ώρα μετά την αποχώρησή του από το σπίτι του GNTM το 22χρονο μοντέλο έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε στο Tlife την πρώτη ανάρτηση του Παναγιώτη Πέτσα μετά την αποχώρησή του από το GNTM

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αντώνης Σρόιτερ για αρνητικά σχόλια: «Συμφωνώ μαζί τους, όποιος είναι τόσο ηλίθιος που δεν καταλαβαίνει την ειρωνεία, θα γράψει “το παραδέχτηκε”»
«Στο σπίτι εγώ είμαι ο βοηθός. Μου λένε τι δουλειές πρέπει να κάνω, τι έχει χαλάσει, ποια βρύση πρέπει να φτιάξω, να κάνω τον "διαιτητή" στους τσακωμούς», εξομολογήθηκε ακόμα
Αντώνης Σρόιτερ
Ελεονώρα Μελέτη για beef με Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν με ενοχλεί τίποτα, το μόνο που με πειράζει είναι τα φασόλια»
«Πόσοι Χίτλερ μαζεμένοι σε έναν πλανήτη; Πάτε λίγο στη σειρά να δούμε ποιόν θα πρωτο-σκοτώσουμε να ησυχάσουμε», ήταν η ατάκα της ηθοποιού που εξόργισε τη δημοσιογράφο και Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας
Ελεονώρα Μελέτη
Ο Κόλιν Φάρελ αποθέωσε τη νέα του συμπρωταγωνίστρια, Μάργκοτ Ρόμπι: «Δεν είναι μόνο μια απίστευτη ηθοποιός»
Οι δύο ηθοποιοί ένωσαν τις δυνάμεις τους για την ταινία «A Big, Bold, Beautiful Journey», που θα έρθει και στους ελληνικούς κινηματογράφους με τίτλο «Ένα μεγάλο όμορφο τολμηρό ταξίδι»
Ο Κόλιν Φάρελ και η Μάργκοτ Ρόμπι