Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

GNTM: Τι αποκάλυψε ο Έντουαρντ Στεργίου για την προσωπική του ζωή

GNTM: Τι αποκάλυψε ο Έντουαρντ Στεργίου για την προσωπική του ζωή

Ο πρώην παίκτης του GNTM Έντουαρντ Στεργίου σε μία εφ’όλης της ύλης συνέτευξη. Τι είπε για την προσωπική του ζωή.

Ο Έντουαρντ Στεργίου, που έγινε ευρύτερα γνωστό από τη συμμετοχή του στο GNTM, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Φωλιά των Κου-Κου”, και μίλησε για όλα.

Ο “ξανθός άγγελος” τον οποίο γνωρίσαμε την περασμένη τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM, συνεχίζει να εργάζεται κανονικά στον χώρο του μόντελινγκ, παρόλο που δε κατάφερε να είναι εκείνος ο μεγάλος νικητής.

Ο Έντουαρντ κατά την παραμονή του στο ριάλιτι μοντέλων είχε καταφέρει να κλέψει τις καρδιές του γυναικείου πληθυσμού και να αποκτήσει το δικό του fan club. Όπως λοιπόν ήταν λογικό, δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για το τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή.

Το νεαρό μοντέλο αποκάλυψε πως είναι ακόμα ελεύθερος καθώς είναι πλήρως αφοσιωμένος στα επαγγελματικά του.

Αρχικά για την προσωπική του ζωή, ο Έντουαρντ Στεργίου δήλωσε: «Είμαι ελεύθερος τα ξέρετε, αυτά που λέγαμε, είμαι ελεύθερος ακόμα. Δε σημαίνει ότι δε βγαίνω έξω, ότι δεν κοινωνικοποιούμαι… οπότε γνωρίζω άτομα».

Μάλιστα, ο ο Έντουαρντ Στεργίου συμπλήρωσε για τα επαγγελματικά του, ότι: «Οι δουλειές πάνε εξαιρετικά, είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να δω την συνέχεια όλου αυτού του πράγματος».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις