Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Golden Globes 2023: Ο Όστιν Μπάτλερ κέρδισε βραβείο για την ερμηνεία του στην ταινία «Elvis»

Golden Globes 2023: Ο Όστιν Μπάτλερ κέρδισε βραβείο για την ερμηνεία του στην ταινία «Elvis»
Reuters

Ο Όστιν Μπάτλερ απέτισε φόρο τιμής στην πηγή έμπνευσής του, τον Έλβις Πρίσλεϊ. Μετά τη νίκη της Χρυσής Σφαίρας Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του ως Έλβις Πρίσλεϊ στην ταινία «Elvis», ο ηθοποιός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όσους τον βοήθησαν για την ταινία αυτή.

Στην ομιλία του κατά την παραλαβή του βραβείου στις Χρυσές Σφαίρες, ο Όστιν Μπάτλερ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όσους τον βοήθησαν να κερδίσει το βραβείο, συμπεριλαμβανομένου του «οραματιστή» πίσω από την ταινία, Μπαζ Λούρμαν και του συμπρωταγωνιστή του Τομ Χανκς.

«Το οφείλω σε έναν τολμηρό, οραματιστή σκηνοθέτη που μου επέτρεψε την εμπειρία να ρισκάρω και πάντα ήξερα ότι θα με υποστήριζε» είπε. «Μπαζ Λούρμαν, σε αγαπώ. Σε ευχαριστώ που πίστεψες σε μένα εκείνες τις στιγμές που δεν πίστευα καν στον εαυτό μου. Είμαι τόσο ευγνώμων και θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον χορευτικό μου παρτενέρ, τον καλύτερο χορευτικό παρτενέρ που θα μπορούσα να έχω ποτέ τον κύριο Τομ Χανκς. Σας ευχαριστώ» επισήμανε ο Όστιν Μπάτλερ.

Εξέφρασε επίσης την εκτίμησή του στους εν ζωή συγγενείς του Έλβις Πρίσλεϊ, την πρώην σύζυγο του Πρισίλα και την κόρη του Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, που έδωσαν την ευλογία τους για την ταινία.

Ωστόσο κράτησε τις μεγαλύτερες ευχαριστίες για το τέλος, καθώς ευχαρίστησε και τον ίδιο τον βασιλιά του rock and roll.

«Έλβις Πρίσλεϊ, ήσουν ίνδαλμα και επαναστάτης» είπε ο Μπάτλερ. «Και σε αγαπώ τόσο πολύ» πρόσθεσε.

Η ταινία «The Banshees of Inisherin» του Μάρτιν ΜακΝτόνα απέσπασε το Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ταινίας στην κατηγορία Μιούζικαλ ή Κωμωδία και το «The Fabelmans» του Στίβεν Σπίλμπεργκ αναδείχθηκε Καλύτερη Δραματική Ταινία στη μαραθώνια τελετή απονομής των βραβείων της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μπέβερλι Χίλτον, στο Λος Άντζελες.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις