Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Golden Globes 2024: Έξαλλοι πανηγυρισμοί του Mark Ruffalo για τη Χρυσή Σφαίρα του Poor Things

Golden Globes 2024: Έξαλλοι πανηγυρισμοί του Mark Ruffalo για τη Χρυσή Σφαίρα του Poor Things
Φωτογραφία Reuters

Κατενθουσιασμένος και εκστασιασμένος είναι ο Mark Ruffalo για τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Κωμωδίας ή Μιούζικαλ που κέρδισε η ταινία Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου στις Χρυσές Σφαίρες, αφού κυριολεκτικά χοροπήδαγε με το βραβείο ανά χείρας στη φωτογράφιση μετά την τελετή απονομής.

Ο Mark Ruffalo είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου και αυτός που έκανε έκδηλο τον ενθουσιασμό του για τη βράβευση του Poor Things με Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Κωμωδίας ή Μιούζικαλ.

Στη φωτογράφιση που γίνεται μετά την τελετή απονομής με τους νικητές των βραβείων και τα καστ των ταινιών που ξεχώρισαν, ο Mark Ruffalo κρατάει τη Χρυσή Σφαίρα στο χέρι και κυριολεκτικά χοροπηδάει από τη χαρά του ενώ χώνεται και στην αγκαλιά της συζύγου του, της Sunrise Coigney.

Χαρούμενοι – φυσικά – ήταν και τα υπόλοιπα μέλη του καστ, όπως και ο Γιώργος Λάνθιμος. Όλοι μαζί πόζαραν στους φακούς των φωτογράφων μαζί με τα βραβεία. Η Emma Stone κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου Ρόλου σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ.

Το Poor Things είναι η πρώτη ταινία που πρωταγωνίστησε ο Mark Ruffalo και κέρδισε Χρυσή Σφαίρα. Ο ηθοποιός ανέβασε και φωτογραφίες από τις Χρυσές Σφαίρες στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Είμαι τόσο περήφανος για την ταινία, για το καστ και για όσους δούλεψαν».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mark Ruffalo (@markruffalo)

Φωτογραφίες: Reuters

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις