Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Grammy 2023: Ο Χάρι Στάιλς απαντά σε όσους λένε πως δεν του άξιζε το βραβείο για το «Άλμπουμ της Χρονιάς»

Grammy 2023: Ο Χάρι Στάιλς απαντά σε όσους λένε  πως δεν του άξιζε το βραβείο για το «Άλμπουμ της Χρονιάς»

Ο Χάρι Στάιλς κέρδισε αρκετά τρόπαια στα Grammy 2023, αλλά ο θρίαμβός του στην πιο πολυπόθητη κατηγορία της βραδιάς, για το άλμπουμ «Harry’s House» δίχασε τους θαυμαστές της μουσικής. Πολλοί ισχυρίστηκαν πως δεν άξιζε να κερδίσει το βραβείο.

Ο Χάρι Στάιλς όταν ήταν στα παρασκήνια των Grammy, ρωτήθηκε για το θέμα και είπε πως: «Ποτέ δεν ξέρεις με αυτά τα πράγματα», ανέφερε σε βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Δεν νιώθω ότι όταν κοιτάζω σε αυτήν την κατηγορία, είναι όλοι οι άνθρωποι που με έχουν εμπνεύσει».

Συμπλήρωσε ότι: «Νομίζω ότι νύχτες όπως η αποψινή, είναι σημαντικό για εμάς να θυμόμαστε ότι δεν υπάρχει το “καλύτερο” στη μουσική. Δεν νομίζω ότι κάποιος από εμάς κάθεται στο στούντιο και λαμβάνει αποφάσεις με βάση ότι θα κερδίσει ένα από αυτά» είπε ο Χάρι Στάιλς, αναφερόμενος στο Grammy που κρατούσε στα χέρια του για το άλμπουμ «Harry’s House».

Αλλά η τελευταία φράση της ομιλίας του προκάλεσε αντιδράσεις των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι έδωσαν διαφορετικές ερμηνείες: «Αυτό δεν συμβαίνει πολύ συχνά σε ανθρώπους σαν εμένα και αυτό είναι τόσο, τόσο ωραίο. Ευχαριστώ πολύ» είπε ο Χάρι Στάιλς, προτού δώσει το μικρόφωνο στους συνεργάτες του, Κιντ Χάρπουν και Τάιλερ Τζόνσον.

Οι χρήστες του Twitter είχαν εξέφρασαν δυσαρέσκεια για τη νίκη του Στάιλς στην κατηγορία Άλμπουμ της Χρονιάς, τονίζοντας ότι η Beyoncé για τέταρτη φορά δεν πήρε το βραβείο.

Κάποιοι αναρωτήθηκαν τι εννοούσε ο τραγουδιστής με τον όρο «άνθρωποι σαν εμένα», καθώς ήταν ένας λευκός άνδρας καλλιτέχνης που προτάθηκε στην ίδια κατηγορία με γυναίκες και έγχρωμους καλλιτέχνες.

Οι θαυμαστές του Στάιλς έσπευσαν να τον υπερασπιστούν εξηγώντας ότι με το «άνθρωποι σαν εμένα» αναφερόταν στο ξεκίνημά του στον διαγωνισμό ριάλιτι, «The X Factor».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις