Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

H Έλντα Πανοπούλου ξεσπά για τους παίκτες ριάλιτι που μετά γίνονται ηθοποιοί: «Γελάει ο κόσμος…»

H Έλντα Πανοπούλου ξεσπά για τους παίκτες ριάλιτι που μετά γίνονται ηθοποιοί: «Γελάει ο κόσμος…»
NDP

«Καταπέλτης» η Έλντα Πανοπούλου για παίκτες ριάλιτι που παίζουν στο θέατρο ή στην τηλεόραση. «Πλανάσαι πλάνην οικτρά, ο κόσμος γελάει μαζί σου», αναφέρει η γνωστή ηθοποιός.

«Πέφτουν σε αυτή την παγίδα και περνούν τον χλευασμό για θαυμασμό», εξηγεί η Έλντα Πανοπούλου σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» για όσους συμμετέχουν σε ριάλιτι και μετά στρέφονται στην υποκριτική.

Η δημοφιλής ηθοποιός τοποθετήθηκε με αιχμηρότητα για τους ανθρώπους που μετά από κάποιο ριάλιτι παίζουν στο θέατρο ή στην τηλεόραση:

Θεωρώ ότι αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική, ας έχει βγει από ριάλιτι, καλό θα είναι να πάει να σπουδάσει. Δεν μπορείς να είσαι ηθοποιός και να μην ξέρεις ποιος είναι ο Σαίξπηρ, ποιος είναι ο Τσέχωφ, να μην γνωρίζεις τον Νίκο Καζαντζάκη. Αντίθετα να νομίζεις ότι με το θείο σου ταλέντο μπορείς να πετύχεις τα πάντυα. Αυτά δεν γίνονται. Γιατί πρέπει να διαθέτεις το θείο ταλέντο αλλά θέλει καλλιέργεια. Και η καλλιέργεια έγκειται στην εργασία, η οποία προϋποθέτει σπουδές.

Αν λοιπόν είσαι ένα τεμπελόσκυλο που θες απλώς να εκμεταλλευτείς ότι για ένα χρόνο εμφανίστηκες σε ένα τηλεοπτικό προϊόν και πιστεύεις τώρα ότι μπορείς να κατακτήσεις το θέατρο, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Ο κόσμος γελάει μαζί σου.

Πολλοί μπερδεύονται, νομίζουν ότι ο κόσμος πηγαίνει να τους δει για να τους θαυμάσει, ενώ το κοινό – που είναι πιο έξυπνο από εμάς – πολλές φορές πηγαίνει να τους δει για να τους χλευάσει. Πολλοί πέφτουν σε αυτή την παγίδα και περνούν τον χλευασμό για θαυμασμό.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις