Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

H Μπρι Λάρσον παραδίδει μαθήματα ζωής στη μίνι σειρά «Lessons in Chemistry»

H Μπρι Λάρσον παραδίδει μαθήματα ζωής στη μίνι σειρά «Lessons in Chemistry»

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Μπρι Λάρσον (Brie Larson), πρωταγωνιστεί στην νέα μίνι σειρά του Αpple TV+ «Lessons in Chemistry» που το σενάριό της αποτελεί μάθημα ζωής για τις γυναίκες και θέλει να δείξει ότι δεν πρέπει να το βάζουν κάτω παρά τις δυσκολίες.

Η σειρά, στην οποία την παράσταση κλέβει η γνωστή ηθοποιός Μπρι Λάρσον είναι βασισμένη στο μπεστ σέλερ της Μπόνι Γκάρμους (Bonnie Garmus) και διαδραματίζεται στις αρχές της δεκαετίας του 1950. Ακολουθεί την Ελίζαµπεθ Ζοτ (Brie Larson), η οποία βλέπει το όνειρό της να γίνει χημικός να παγώνει, καθώς ζει σε μία πατριαρχική κοινωνία.

Όταν μένει έγκυος και απολύεται από το εργαστήριο αποδέχεται μια θέση ως παρουσιάστρια σε τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής. Από εκεί επιχειρεί να διδάξει σε ένα έθνος παραμελημένων γυναικών κάτι περισσότερο από συνταγές, ενώ την ίδια ώρα λαχταρά να επιστρέψει στην αληθινή της αγάπη, την επιστήμη.

«Ένας άντρας θέλει η γυναίκα του να του φτιάξει ένα ποτό μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά» λέει ένας άντρας στη Μπρι Λάρσον στο τρέιλερ της σειράς που κυκλοφόρησε πρόσφατα, με την ηθοποιό ν΄ απαντά: «Γιατί υποθέτεις ότι η δική του μέρα ήταν πιο κουραστική από τη δική της; Γιατί δεν φτιάχνεις εσύ το ποτό;».

Στην σειρά η ηθοποιός αναλαμβάνει και χρέη παραγωγού ενώ μαζί της πρωταγωνιστούν οι Λιούις Πούλμαν (Lewis Pullman), Άτζα Ναόμι Κινγκ (Aja Naomi King), Στεφανί Κένιγκ (Stephanie Koenig), Κέβιν Σάσμαν (Kevin Sussman), Πάτρικ Γουόκερ (Patrick Walker) και Τόμας Μαν (Thomas Mann).

Σύμφωνα με το «Τhe Hollywood Reporter» η σειρά «Lessons in Chemistry» αναμένεται στη μικρή οθόνη στις 13 Οκτωβρίου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις