Δευτέρα, 22 Απρ.
16oC Αθήνα

H πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό εγκαινίασε έκθεση ζωγραφικής – Ο πίνακας που τη δείχνει φυλακισμένη

H πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό εγκαινίασε έκθεση ζωγραφικής – Ο πίνακας που τη δείχνει φυλακισμένη
ΑΠΕ ΜΠΕ

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό επέστρεψε στο φιλανθρωπικό της έργο. Με πρωτοβουλία της το ίδρυμά της εγκαινίασε μία ψηφιακή συλλογή έργων τέχνης (NFT).

Σκοπός της έκθεσης της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τα υποσιτισμένα παιδιά στη Νότια Αφρική. Ένα από αυτά είναι το «#OurVisionTogether» που αποτελείται από 15 ψηφιακά κομμάτια και δημιουργήθηκε από τον Νοτιοαφρικανό καλλιτέχνη Junaid Sénéchal – Senekal. Απεικονίζει την πριγκίπισσα Σαρλίν θλιμμένη και φυλακισμένη!

Η πριγκίπισσα το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Ενθουσιασμένη για την πρώτη μου συλλογή NFT. Ευχαριστώ τον καλλιτέχνη Junaid Sénéchal – Senekal που έβαλε την καρδιά και την ψυχή του σε αυτή τη δημιουργία».

Δείτε την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

 

Η συνεργασία του Ιδρύματος της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό για τη Νότια Αφρική (#feed2gether) με το ίδρυμα «LOUIS 57» του Λούις Οστχούιζεν και τον Junaid Sénéchal-Senekal έχει ως στόχο «να προωθήσει το όραμα του #feed2gether συγκεντρώνοντας κεφάλαια που θα αλλάξουν τις ζωές αμέτρητων παιδιών».

«Ο Λούις και εγώ έχοντας ακούσει την σπαρακτική κραυγή των παιδιών αυτών αρνούμαστε να αφήσουμε την πείνα να έχει τον τελευταίο λόγο στο έθνος του Ουράνιου Τόξου. Ο Λούις ξεκίνησε το πρόγραμμα σίτισης iPapa57 στη Νότια Αφρική το 2019 και το έργο μας #feed2gether είναι μια επέκταση του προγράμματος», ανέφερε η Σαρλίν σε δήλωσή της.

Με την σειρά του ο Λούις Οστχούιζεν πρόσθεσε: «Όσο περισσότεροι άνθρωποι και εταιρείες ενώνονται μαζί μας, τόσο περισσότερο μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά που έχουν ανάγκη και να βελτιώσουμε τη ζωή τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με το Ίδρυμα Πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό για να συγκεντρώσουμε χρήματα για το έργο #feed2gether», συμπλήρωσε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις