Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

H Σίντι Κρόφορντ φωτογραφήθηκε άβαφη σε σάουνα και την «τσάκισαν» στο Instagram – «Ποια είναι αυτή;»

H Σίντι Κρόφορντ φωτογραφήθηκε άβαφη σε σάουνα και την «τσάκισαν» στο Instagram – «Ποια είναι αυτή;»

Η Σίντι Κρόφορντ αδιαμφισβήτητα στα 80s ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στις ΗΠΑ, και όχι μόνο. Το 1995 το περιοδικό Forbes την ονόμασε το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον πλανήτη. 

Πλέον, το super model των 80’s βαδίζει στα 56 και έχει αλλάξει πολύ. Όπως και άλλες σταρ της πασαρέλας, έτσι και Σίντι Κρόφορντ προσπάθησε να παραμείνει όμορφη και νέα, ωστόσο αρκετοί φαν της στο Instagram φαίνεται να έχουν άλλη άποψη για την εικόνα που έχει καταφέρει να διατηρήσει στην ηλικία της. 

Με αφορμή το βίντεο που ανάρτησε στο Instagram της, η Σίντι Κρόφορντ απέσπασε πάρα πολλά αρνητικά σχόλια από τους εκατομμύρια followers της. Στο κλιπ, ποζάρει μέσα από μία σάουνα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και δείχνει το πώς μοιάζει σήμερα, στα 56 της χρόνια.

«Τούφες στη σάουνα» έγραψε η Σίντι Κρόφορντ στη λεζάντα της. Το πρώην top model τίναξε προς τα εμπρός τις τούφες των μαλλιών της, ενώ έδειξε όλες τις γωνίες του προσώπου της πριν σκεφτεί την αλλαγή στα μαλλιά της.

Δείτε την ανάρτησή της: 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford)

Οι περισσότεροι σχολίασαν πώς δεν μοιάζει σε τίποτα με το μοντέλο που ήξεραν, ενώ κάποιοι αναρωτήθηκαν αν είναι η ίδια στο βίντεο. 

«Ποια είναι αυτή;», «Σταμάτα να βάζει fillers στα χείλη σου», «Δεν μοιάζει σε τίποτα με τη Σίντι Κρόφορντ». Ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της. 

Δείτε κάποια από τα σχόλια:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις