Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

H Χίλντα Ηλιοπούλου για τον αξέχαστο Ντίνο Ηλιόπουλο: «Ήθελε να φοράμε όλοι λευκά στην κηδεία του»

H Χίλντα Ηλιοπούλου για τον αξέχαστο Ντίνο Ηλιόπουλο: «Ήθελε να φοράμε όλοι λευκά στην κηδεία του»

Για τον πατέρα της, τον αείμνηστο Ντίνο Ηλιόπουλο μίλησε η Χίλντα Ηλιοπούλου. Η κόρη του κορυφαίου  ηθοποιού βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της ΕΡΤ, «Στούντιο 4», από όπου αποκάλυψε άγνωστες, μέχρι στιγμής, λεπτομέρειες για τον πατέρα της.

Μιλώντας για την απαίτηση του πατέρα της, Ντίνου Ηλιόπουλου, για την επιγραφή στον τάφο του και τις επιθυμίες που είχε για το πώς θα γίνει η κηδεία του, η Χίλντα Ηλιοπούλου είπε πως «δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη φράση στο μνήμα του επειδή ήταν κύριος».

Καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στην ΕΡΤ, η γνωστή ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε πως «φυσικά και ήταν δική του απαίτηση να γραφτεί η συγκεκριμένη φράση στο νεκροταφείο. Τι θα βάζαμε; Έτσι, ό,τι να ‘ναι, στο όνομα του; «Με συγχωρείτε κυρίες μου που δεν μπορώ να σηκωθώ», γράφει στον τάφο του. Ήταν δική του φυσικά απαίτηση αυτή».

«Νομίζω ότι είναι η πιο σωστή απαίτηση για τον μπαμπά γιατί ήταν η ευγένεια η μεγαλύτερη αξία που υπάρχει στο σπίτι μας και ο σεβασμό που είχε στη ζωή, στους ανθρώπους, στις γυναίκες, που ήταν θείο δώρο στη φύση αυτή και όταν γεννήθηκα εγώ έκανε «δόξα τω Θεώ» όταν του είπε, «κ. Ηλιόπουλε πάλι κορίτσι ο γιατρός». Σέβεται πάρα πολύ το γυναικείο φύλο και δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη φράση στον τάφο του γιατί ήταν κύριος».

Η συνέντευξη της Χίλντας Ηλιοπούλου στο «Στούντιο 4»:

 

«Είχε μάλιστα δύο, εμείς όμως διαλέξαμε αυτό γιατί πιστεύουμε ότι αυτό είναι το δικό του. Γενικά το ξέραμε και μιλούσαμε πολύ συχνά για το τι θέλει μες στους τάφους. «Δεν είναι κανείς εδώ» και το «Με συγχωρείτε κυρίες μου που δεν μπορώ να σηκωθώ». Το δεύτερο, όμως, νομίζω ότι είναι ο μπαμπάς μου. Επίσης, ήθελε να φοράμε όλοι λευκά στην κηδεία του και το όνειρο του ήταν να έχει συνοδεία μουσικής όπως στη Νέα Ορλεάνη που όμως δεν μπορούσαμε να το κάνουμε» πρόσθεσε, στη συνέχεια, η Χίντα Ηλιοπούλου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις