Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

H Ζιζέλ Μπούντχεν αποχαιρετά τη μητέρα της: «Ήσουν ένας άγγελος»

H Ζιζέλ Μπούντχεν αποχαιρετά τη μητέρα της: «Ήσουν ένας άγγελος»

Σε μια συγκινητική κατάθεση ψυχής προχώρησε το σούπερ μόντελ Ζιζέλ Μπούντχεν κάνοντας μια συγκλονιστική ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας της, αποχαιρετώντας την.

Η Βάνια Νονενμάχερ (Vânia Nonnenmacher), η μητέρα της Ζιζέλ Μπούντχεν, έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 28 Ιανουαρίου σε ηλικία 75 ετών μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο.

«Αγαπημένη μαμά, πονάει να ξέρω ότι δεν θα μπορώ να σε αγκαλιάσω πια, αλλά ξέρω ότι πάντα θα μας προσέχεις. Ήσουν ένας άγγελος επί γης, βοηθώντας πάντα όλους γύρω σου. Είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι κόρη σου και που έμαθα από σένα» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης η Ζιζέλ.

«Σε ευχαριστώ που είσαι το καλύτερο πρότυπο αγάπης, δύναμης, συμπόνιας, θάρρους και χάρης. Θα φυλάξω για πάντα τις όμορφες αναμνήσεις που μοιραστήκαμε και θα ζω με τις αξίες που μου δίδαξες. Θα ζεις για πάντα μέσα από τις πολλές ζωές που άγγιξες.

Σε ευχαριστώ που μου έδωσες πέντε καλύτερους φίλους για μια ζωή. Θα σε δω στα όνειρά μου. Σε αγαπώ» πρόσθεσε το μοντέλο και την συνόδευσε με μια σειρά από αγαπημένες φωτογραφίες.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

Όπως αναφέρει το Entertainment Tonight, η Νονενμάχερ είχε αποκτήσει μαζί με τον σύζυγό της Βαλντίρ Μπούντχεν έξι κόρες.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις