Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Hank Azaria: Ο Matthew Perry με πήγε πρώτη φορά για απεξάρτηση

Hank Azaria: Ο Matthew Perry με πήγε πρώτη φορά για απεξάρτηση

Ιδιαίτερα συγκινημένος ο Hank Azaria μίλησε για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, αποκαλύπτοντας με ένα βίντεο στο Instagram ότι ο Matthew Perry ήταν αυτός που τον οδήγησε την πρώτη φορά στους Ανώνυμους Αλκοολικούς για απεξάρτηση.

Συγκεκριμένα, ο Hank Azaria αποχαιρέτησε τον δικό του Matthew Perry και με δακρυσμένα μάτια είπε πως ο Πέρι ήταν εκεί και του στάθηκε σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής του και τον οδήγησε στην απεξάρτηση.

Ο Αζάρια που εδώ και 17 χρόνια έχει καταφέρει να απεξαρτηθεί και να μείνει καθαρός, σημείωσε πως ο Πέρι ήταν εκείνος που τον πήγε πρώτη φορά στους Ανώνυμους Αλκοολικούς, για να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ.

«Όλο τον πρώτο χρόνο που ήμουν νηφάλιος, πηγαίναμε σε συναντήσεις μαζί. Ως νηφάλιος, ήταν τόσο περιποιητικός, δοτικός και σοφός. Και με βοήθησε απόλυτα να γίνω και εγώ», εξομολογήθηκε.

«Μακάρι πραγματικά να μπορούσε να το βρει στον εαυτό του, να μείνει στη νηφάλιος στη ζωή του με μεγαλύτερη συνέπεια», συμπληρώνει ο Αζάρια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hank Azaria (@hankazaria)

Σημειώνεται πως ο Αζάρια για χρόνια έκανε guest εμφανίσεις στη σειρά «Τα Φιλαράκια». Υποδυόταν τον μεγάλο έρωτα της Φοίβη, Ντέιβιντ, που αναγκάστηκε να μετακομίσει στο Μινσκ. 

Ο Πέρι πολεμούσε για χρόνια να ξεφύγει από τα ναρκωτικά χάπια και το αλκοόλ και ο ίδιος είχε δηλώσει πως τα τελευταία χρόνια ήταν πια «καθαρός».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις