Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Inside Out 2: Το «Άγχος» εισβάλει στην ταινία κινούμενων σχεδίων και τα κάνει όλα άνω κάτω

Inside Out 2: Το «Άγχος» εισβάλει στην ταινία κινούμενων σχεδίων και τα κάνει όλα άνω κάτω

Εννέα χρόνια μετά την προβολή της πρώτης ταινίας κινουμένων σχεδίων Inside Out και η Χαρά, η Λύπη, ο Φόβος, ο Θυμός και η Αηδία στο… κεφάλι της Ράιλι αποκτούν έναν νέο φίλο: Το Άγχος!

Το «Inside Out 2» (Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2) έρχεται και μας συστήνει το Άγχος, καθώς η Ράιλι περνά από την παιδική ηλικία στην εφηβεία, στο πρώτο teaser της ταινίας κινούμενων σχεδίων που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Pixar και Disney.

Το «Inside Out 1» έλαβε διθυραμβικές κριτικές και «έσπασε» τα ταμεία με περισσότερα από 858 εκατ. δολάρια στο box office, ενώ την επόμενη χρονιά βραβεύτηκε με το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων.

Το τρέιλερ ξεκινά με τη Ράιλι, να γιορτάζει τα 13α γενέθλιά της και η μετάβασή της από την παιδική ηλικία στην εφηβεία να προκαλεί σοβαρές αναταραχές στο Κέντρο Ελέγχου του εγκεφάλου της. Τα συναισθήματά της -Χαρά (Έιμι Πόλερ [Amy Poehler]), Φόβος(Τόνι Χέιλ [Tony Hale]), Aηδία (Λίζα Λαπίρα [Liza Lapira]), Θυμός (Λιούις Μπλακ [Lewis Black]) και Λύπη (Φίλις Σμιθ [Phyllis Smith])- ξυπνούν μέσα στη νύχτα καθώς ένα συνεργείο κατεδάφισης διαλύει το Κέντρο Ελέγχου και εγκαθιστά μια νέα, πορτοκαλί κονσόλα.

«Πορτοκαλί;» ρωτάει η Χαρά. «Ποιος έκανε την κονσόλα πορτοκαλί;».

«Γεια σας!», απαντά ο χαρακτήρας, με τη φωνή της Μάγια Θέρμαν-Χωκ (Maya Hawke). «Θεέ μου, είμαι το Άγχος. Πού μπορώ να βάλω τα πράγματά μου;».

Ο Κέλσι Μαν (Kelsey Mann) έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία, ενώ η Μεγκ ΛεΦόβ (Meg LeFauve) υπογράφει το σενάριο και της δεύτερης ταινίας.

Ο σκηνοθέτης αναφέρει σε δελτίο Τύπου ότι «το Άγχος μπορεί να είναι η καινούργια προσθήκη στο σενάριο, αλλά δεν θα μείνει σε δεύτερη μοίρα. Και είναι φυσικό αν σκεφτείς τι συμβαίνει στο μυαλό όλων μας».

Το «Inside Out 2» αναμένεται στις αίθουσες στις 14 Ιουνίου 2024.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις