Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Jamie Foxx: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – «Πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο»

Jamie Foxx: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – «Πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο»
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο πασίγνωστος ηθοποιός Τζέιμι Φοξ (Jamie Foxx) συνεχίζει την ανάρρωσή του στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται εδώ και περίπου 10 ημέρες, ωστόσο οι γιατροί του τον παρακολουθούν στενά για οποιαδήποτε πιθανή επιπλοκή μπορεί να εμφανίσει ξανά η υγεία του.

Από τις 13 Απριλίου, ο 55χρονος Τζέιμι Φοξ χρειάστηκε να εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω μιας «ιατρικής επιπλοκής», όπως αποκάλυψε η κόρη του σε ανάρτησή της στα social media. Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού δήλωσε στο People χθες Παρασκευή (21.4.2023) ότι είναι «οκ» αλλά «ακόμα χρειάζεται να παραμείνει σε νοσηλεία».

«Είναι ξύπνιος και σε εγρήγορση», πρόσθεσε η πηγή που μίλησε στο People και μεταδίδει το PageSix. Ωστόσο, «οι γιατροί συνεχίζουν τις εξετάσεις και τον κρατούν υπό στενή παρακολούθηση», συμπλήρωσε η ίδια πηγή, ενημερώνοντας τους θαυμαστές του Τζέιμι Φοξ για την πορεία της υγείας του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Γενικότερα, όλες οι πηγές από το περιβάλλον του Τζέιμι Φοξ δηλώνουν ότι μέρα με τη μέρα η κατάσταση της υγείας του είναι όλο και καλύτερη. Σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Τζόρτζια, καθώς βρισκόταν εκεί για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Back In Action» με την Κάμερον Ντίαζ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Corinne Foxx (@corinnefoxx)

Πάντως, καλά πληροφορημένες πηγές δήλωσαν στα αμερικανικά ΜΜΕ ότι το πρόβλημα υγείας δεν προέκυψε όσο έκανε γυρίσματα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις