Lifestyle

Joker: Folie à Deux – Το νέο τρέιλερ της ταινίας με τους Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα της ταινίας «Joker: Folie à Deux» στις κινηματογραφικές αίθουσες. Το νέο τρέιλερ δίνει μια πρώτη γεύση.

Είκοσι πέντε μέρες πριν από την πρεμιέρα του «Joker: Folie à Deux» στις κινηματογραφικές αίθουσες και η WB αποκάλυψε το πιο πρόσφατο τρέιλερ διάρκειας 60 δευτερολέπτων. Το σίκουελ του φιλμ «Joker» μόλις έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και έλαβε ανάμεικτες κριτικές.

Πρωταγωνιστεί ο Χοακίν Φίνιξ (Joaquin Phoenix) στον ρόλο του Arthur Fleck/Joker που του χάρισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία του 2019.

Στo πλευρό του η Lady Gaga ως Harley Quinn και οι Μπρένταν Γκλίσον (Brendan Gleeson), Κάθριν Κίνερ (Catherine Keener), Τζέικομπ Λόφλαντ (Jacob Lofland), Χάρι Λότεϊ (Harry Lawtey) και Ζάζι Μπιτζ (Zazie Beetz).

Ο Τοντ Φίλιπς (Todd Phillips) βρίσκεται ξανά στη σκηνοθεσία σε σενάριο που έγραψε μαζί με τον Σκοτ Σίλβερ (Scott Silver).

Η πρεμιέρα της ταινίας από την Warner Bros αναμένεται στις 4 Οκτωβρίου, ενώ μία ημέρα νωρίτερα θα προβληθεί στους ελληνικούς κινηματογράφους από την Tanweer.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Τέιλορ Σουίφτ χάρισε 197 εκατομμύρια δολάρια στους συνεργάτες της: Ξέσπασαν σε κλάματα μόλις τους το ανακοίνωσε
Η τραγουδίστρια ξεκίνησε την παράδοση, δίνοντας 55 εκατομμύρια δολάρια μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους της περιοδείας στη Βόρεια Αμερική τον Αύγουστο του 2023
Τέιλορ Σουίφτ
18
Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Έλενα Χριστοπούλου: «Αν έπρεπε και ήθελα να πω κάτι θα το είχα κάνει»
«Επειδή με ρώτησες και με κλειστή την κάμερα, για κάποια πράγματα που υπάρχουν τώρα στην επικαιρότητα, εγώ θα έλεγα να μην ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα, με follow και unfollow», τόνισε ακόμα η ηθοποιός
Έλενα Χριστοπούλου και Πηνελόπη Αναστασοπούλου