Lifestyle

Klavdia για Eurovision 2025: «Νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια που θα εκπροσωπήσω την χώρα με ελληνικό στίχο»

«Το κομμάτι γράφτηκε για όλους τους ανθρώπους, που έχασαν τη γη τους και αναγκάστηκαν να φύγουν από την πατρίδα τους», αποκάλυψε η Klavdia
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Είναι η αλήθεια και το έχω ξαναπεί ότι επειδή άκουγα ξένα από μικρή, δεν φανταζόμουν ότι θα πάω με ελληνικό στίχο στην Eurovision», δήλωσε η Klavdia.

Για τη συμμετοχή της στον ελληνικό τελικό της Eurovision με το τραγούδι «Αστερομάτα», μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής (24.01.2025) η Klavdia, στην εκπομπή Στούντιο 4.

«Είναι η αλήθεια και το έχω ξαναπεί ότι επειδή άκουγα ξένα από μικρή, δεν φανταζόμουν ότι θα πάω με ελληνικό στίχο. Φτάνοντας εδώ πια, νιώθω ίσως καλύτερα γιατί σκέφτομαι ότι εκπροσωπώ τη χώρα μου την Ελλάδα, η Eurovision είναι ένας διαγωνισμός που κάθε χώρα πρέπει να αναδείξει την κουλτούρα της και τη μουσική της και τη γλώσσα της αντίστοιχα.

Θεωρώ ότι νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια σαν Ελληνίδα εκπροσωπώντας την Ελλάδα να πάω με ελληνικό στίχο με στοιχεία που θυμίζουν Ελλάδα και παράδοση και θεωρώ ότι λίγο το ζητάει κι η Ευρώπη από την Ελλάδα», είπε αρχικά η τραγουδίστρια για τον λόγο που θα διαγωνιστεί στον εθνικό τελικό με τραγούδι που έχει ελληνικό στίχο.

«Το κομμάτι γράφτηκε για όλους τους ανθρώπους, που σε οποιαδήποτε συνθήκη έχασαν τη γη τους και τους ανθρώπους κι αναγκάστηκαν να φύγουν από την πατρίδα τους γενικά είτε λόγω σεισμού είτε πολέμου. Δεν γράφτηκε για κάτι συγκεκριμένο», ανέφερε για το μήνυμα της συμμετοχής της.

Στο τέλος η Klavdia μίλησε για τους συμμετέχοντες που γνώριζε πριν τη διαγωνιστική διαδικασία και ανέφερε πως με τη συνυποψήφιά της την Georgina Kalais είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στα Battles του The Voice με την Klavdia να προκρίνεται τελικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Άρης Σοϊλέδης έκανε πρόταση γάμου στη Μαριλίνα Κυπαρίσση – «Μια στιγμή που θα θυμόμαστε για όλη μας τη ζωή»
Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαριλίνα Κυπαρίσση έγιναν ζευγάρι την άνοιξη του 2024, ενώ οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους κυκλοφόρησαν από τις διακοπές του Πάσχα στη Μύκονο
Άρης Σοϊλέδης και Μαριλίνα Κυπαρίσση
Βασίλης Σπανούλης – Ολυμπία Χοψονίδου: Φωτογραφίες από τις βουτιές σε παραλία της Πάρου
Για τον Βασίλη Σπανούλη οι συγκεκριμένες ημέρες ξεκούρασης αποτέλεσαν μία μικρή ανάπαυλα πριν από την επιστροφή στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με την επίσημη «αγαπημένη», την εθνική Ελλάδας μπάσκετ και την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης
Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπία Χοψονίδου
Έξαλλοι οι Καναδοί με τον Τζάστιν Τριντό: Θα πληρώνουν τους σωματοφύλακες για τις βόλτες και τα ταξίδια του με την Κέιτι Πέρι
Η ασφάλεια του Τριντό κόστισε στους Καναδούς φορολογούμενους πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργικής του θητείας
Η Κέιτι Πέρι και ο Τζάστιν Τριντό 6