Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Kristen Bell: Αποφάσισε να τιμήσει τον συνθέτη Κρίστοφερ Μπεκ ερμηνεύοντας τραγούδι από το «Frozen»

Kristen Bell: Αποφάσισε να τιμήσει τον συνθέτη Κρίστοφερ Μπεκ ερμηνεύοντας τραγούδι από το «Frozen»
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EPA / ΑΠΕ ΜΠΕ

Η ηθοποιός Kristen Bell, πρωταγωνίστρια της σειράς κινηματογραφικών ταινιών «Frozen», αποφάσισε να τιμήσει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο τον συνθέτη των τραγουδιών αυτών των φιλμ, Κρίστοφερ Μπεκ.

Η Κρίστεν Μπελ ερμήνευσε τραγούδι από την πρώτη ταινία «Frozen» που όπως είπε η ηθοποιός «κατέχει μια πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της» προς τιμήν του συνθέτη του Κρίστοφερ Μπεκ.

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ και σταρ της σειράς ταινιών «Frozen» εμφανίστηκε ανάμεσα σε αστέρες, όπως ο Μπράιαν Κράνστον της σειράς «Breaking Bad» και ο σκηνοθέτης του Χάρι Πότερ, Κρις Κολόμπους, στο ετήσιο γκαλά του οργανισμού Εκπαίδευση Μέσω της Μουσικής (ETM-LA) στο Λος Άντζελες.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο συνθέτης Κρίστοφερ Μπεκ με το βραβείο Shining Star με αφορμή τη 10η επέτειο της επιτυχημένης ταινίας της Disney «Frozen», η οποία, όπως είπε, του έδωσε την αίσθηση ότι ανήκει κάπου και μια πραγματική αίσθηση ολοκλήρωσης.

Όταν εμφανίστηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο η Kristen Bell αστειεύτηκε: «Είμαι η βασίλισσα της Αρεντέλ» αναφερόμενη στον κινηματογραφικό της χαρακτήρα στη σειρά «Frozen», την Άννα.

Η Κρίστεν Μπελ συνεχάρη τον Κρίστοφερ Μπεκ για την τιμή και περιέγραψε την οικογένειά της ταινίας Frozen ως «πολύ δεμένη».

Ο Καναδός συνθέτης Κρίστοφερ Μπεκ άρχισε μαθήματα πιάνου στα πέντε του και στα έντεκα μάθαινε τραγούδια των Bee Gees και έπαιζε με το πρώτο του συγκρότημα, τους Chris and The Cupcakes. Κατά τη διάρκεια του γυμνασίου έμαθε πιάνο, σαξόφωνο και ντραμς και έγραψε πολλές τρυφερές μπαλάντες της δεκαετίας του ’80.

Σπούδασε μουσική στο Πανεπιστήμιο Γέιλ και όταν αποφοίτησε μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να παρακολουθήσει το αναγνωρισμένου κύρους πρόγραμμα μουσικής επένδυσης ταινιών του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια.

Μεταξύ πολλών άλλων είναι δημιουργός των σάουντρακ των ταινιών Ant-Man και The Pink Panther.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις