Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Lady Gaga: Τα «σκασμένα» χείλια της στα Όσκαρ προκάλεσαν πολλά σχόλια

Lady Gaga: Τα «σκασμένα» χείλια της στα Όσκαρ προκάλεσαν πολλά σχόλια
Φωτογραφία Reuters

Πολλά σχόλια προκάλεσαν τα «σκασμένα» χείλια της Lady Gaga, στην εμφάνιση της δημοφιλούς τραγουδίστριας στη σκηνή της 95ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ για να ερμηνεύσει το τραγούδι της «Hold My Hand», που ήταν υποψήφιο στην κατηγορία Πρωτότυπου Τραγουδιού, αφού ακούστηκε στην ταινία Top Gun: Maverick.

Η Lady Gaga δέχθηκε διθυραμβικές κριτικές για την εμφάνισή της στα Όσκαρ, όπου αρχικά ήταν γνωστό ότι δεν θα την έκανε επειδή δεν προλάβαινε να την προετοιμάσει. Το απλό της λουκ χωρίς μακιγιάζ και με καθημερινά ρούχα, αντίθετα με τις – συνήθως – λαμπρές εμφανίσεις της συγκεκριμένης βραδιάς, έκαναν πολύ καλή εντύπωση ενώ η ερμηνεία της ήταν εκπληκτική.

Όμως, κακή εντύπωση έκαναν τα χείλια της, τα οποία φαίνονταν σαν «σκασμένα» σε κάποια κοντινά πλάνα που έκανε η παραγωγή των Όσκαρ στο πρόσωπό της. Έτσι, πολύς κόσμος επικεντρώθηκε και σχολίασε αυτά, παρά την εμφάνισή της.

Δείτε την εμφάνιση της Lady Gaga στα Όσκαρ:

«Lady Gaga δεν σκέφτηκες να βάλεις λίγο lip balm πριν βγεις στη σκηνή;;; 😒 😭», έγραψε ένας χρήστης του Twitter, με κάποιον άλλο να συμφωνεί και να συμπληρώνει πως «δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τη Lady Gaga να έχει σκασμένα χείλη κατά τη διάρκεια αυτής της τελετής των Όσκαρ».

https://twitter.com/SSadiW8/status/1635098107829698560

Προφανώς, υπήρξαν και αυτοί που την υποστήριξαν, αφού ανέφεραν ότι η Lady Gaga πήγε στο Dolby Theatre για τα Όσκαρ φορώντας ένα έντονο κόκκινο κραγιόν, το οποίο πιθανόν να μην κατάφερε να αφαιρέσει εντελώς για να προετοιμαστεί για την απλή εμφάνισή της.

Φωτογραφίες: Reuters

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις