Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Last Night in Soho: Η Άνια Τέιλορ Τζόι εντυπωσιάζει με τις φωνητικές της ικανότητες

Last Night in Soho: Η Άνια Τέιλορ Τζόι εντυπωσιάζει με τις φωνητικές της ικανότητες

Στη νέα της ταινία «Last Night in Soho», η Άνια Τέιλορ Τζόι υποδύεται μια επίδοξη τραγουδίστρια της εποχής των 60s, την Πετούλα Καρκ, η οποία όμως έχει ένα πρόωρο τέλος.

Η ηθοποιός, πρωταγωνίστρια της σειράς «Queen’s Gambit» ερμηνεύει στην ταινία την επιτυχία της Πετούλα Καρκ του 1965, «Downtown», με τη συνοδεία μιας ορχήστρας εγχόρδων. Η φωνή της είναι εντυπωσιακή, μεταξένια και φανερώνεται η αργεντίνικη προφορά της.

Στο στιγμιότυπο από την ταινία, που κοινοποίησε η Άνια Τέιλορ Τζόι στον λογαριασμό της στο Instagram, η ερμηνεία της είναι φανταστική ενώ το βίντεο μετράει περίπου 2,5 εκατομμύρια προβολές.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anya Taylor-Joy (@anyataylorjoy)

«Δεν σου ζητούν κάθε μέρα να ηχογραφήσεις πολλές εκδοχές ενός εμβληματικού τραγουδιού. Οι ήχοι της δεκαετίας του ’60 ήταν αυτό που με έκαναν για πρώτη φορά να ερωτευτώ τη μουσική, γι’ αυτό χάρηκα πάρα πολύ όταν ο Έντγκαρ μου ζήτησε να προσπαθήσω» έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησης.

Στην ταινία «Last Night in Soho» συμπρωταγωνιστούν επίσης οι Τόμασιν ΜακΚένζι και Ματ Σμιθ και η σκηνοθεσία είναι του Έντγκαρ Ράιτ. Η πρεμιέρα στους κινηματογράφους θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις