Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Lewis Capaldi: Έπαθε κρίση από το σύνδρομο Τουρέτ στη σκηνή και ο κόσμος τραγούδησε για εκείνον

Lewis Capaldi: Έπαθε κρίση από το σύνδρομο Τουρέτ στη σκηνή και ο κόσμος τραγούδησε για εκείνον

Μια συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε σε συναυλία του γνωστού καλλιτέχνη Λιούις Καπάλντι (Lewis Capaldi), καθώς ο τραγουδιστής έπαθε κρίση στη σκηνή από το σύνδρομο Τουρέτ που έχει διαγνωστεί και ο κόσμος που τον παρακολουθούσε, ολοκλήρωσε το τραγούδι του για εκείνον.

Είναι γνωστό ότι ο Λιούις Καπάλντι έχει σύνδρομο Τουρέτ και έχει μιλήσει για αυτό σε πολλές συνεντεύξεις του. Τα συμπτώματα μπορεί να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή, όπως έγινε σε πρόσφατη συναυλία του καλλιτέχνη στη Φρανκφούρτη.

Παρά την κρίση, ο Λιούις Καπάλντι δεν πτοήθηκε και προσπάθησε να συνεχίσει το τραγούδι του, συγκινώντας όλους τους θαυμαστές του που τον παρακολουθούσαν, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να τραγουδάνε μαζί του την επιτυχία «Someone You Loved».

Οι σπασμοί έγιναν πιο έντονοι και ο καλλιτέχνης χρειάστηκε να κάνει μερικά βήματα μακριά από το μικρόφωνο. Viral έγινε βίντεο στο Tik Tok από τη στιγμή, όπου φαίνεται ο Λιούις Καπάλντι να έχει ανεξέλεγκτους σπασμούς στο κεφάλι και στον ώμο του. Όμως ο κόσμος τραγούδησε μαζί του, προσφέροντας μια πολύ συγκινητική στιγμή.

Δείτε το βίντεο:

@katharina.shry we support you!! @Lewis Capaldi #konzert #frankfurt #lewiscapalditour #foryou #fyp ♬ Originalton – 🤍

«Σε υποστηρίζουμε!!!» αναφέρει ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο στο Tik Tok και έγραψε στη λεζάντα: «Οι θαυμαστές ολοκληρώνουν το τραγούδι για τον Λιούις καθώς παλεύει με το Tourette του». Ο καλλιτέχνης ανέκτησε την ψυχραιμία του και το σόου συνεχίστηκε κανονικά.

Τα σχόλια, πάντως, τόσο για τον Λιούις Καπάλντι και το κοινό που τραγούδησε μαζί του πήραν «φωτιά» και όλοι εκφράζουν ένα κύμα στήριξης στον δημοφιλή καλλιτέχνη.

«Αυτό το τραγούδι είναι ακόμα πιο όμορφο τώρα», έγραψε ένας χρήστος ενώ ένας άλλος σημείωσε ότι «όλοι όσοι τραγουδούν είναι μια ευλογία για αυτόν τον κόσμο». Ένας άλλος είπε πως «δεν ήξερα καν ότι είχε σύνδρομο Τουρέτ. Τον αγαπώ τόσο πολύ».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις