Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα

Lil Tay: Μυστήριο γύρω από το θάνατο 15χρονης ράπερ και του αδερφού της

Lil Tay: Μυστήριο γύρω από το θάνατο 15χρονης ράπερ και του αδερφού της

Μυστήριο καλύπτει το θάνατο ενός κοριτσιού μόλις 15 ετών και του αδερφού της. Ο λόγος για την ράπερ και influencer Lil Tay και τον ετεροθαλή αδερφό της που εικάζεται ότι σκοτώθηκαν σε τροχαίο.

Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος ανέβασε στον λογαριασμό της στο Ιnstagram μία ανακοίνωση για το θάνατό της, κάνοντας γνωστό πως η ράπερ Λιλ Τάι (το κανονικό της όνομα είναι Claire Hope) πέθανε ξαφνικά μαζί με τον αδερφό της χωρίς να δίνει περαιτέρω πληροφορίες.

Ωστόσο, όταν ο πατέρας της Λιλ ρωτήθηκε από τη New York Post, ο ίδιος απάντησε πως δεν μπορεί να επιβεβαιώσει το γεγονός και αρκέστηκε να πει πως δεν έχει να κάνει κάποιο σχόλιο για την υπόθεση.

Την ίδια στάση κράτησε και ο πρώην μάνατζέρ της.

Σημειώνεται πως άφαντη παραμένει η μητέρα της, η οποία θεωρητικά θα μπορούσε να επιβεβαιώσει την τραγική είδηση του θανάτου της.

Πλέον οι χρήστες του διαδικτύου αναρωτιούνται αν η influencer δημοσίευσε την είδηση του θανάτου της στο πλαίσιο κάποιου διαφημιστικού τρικ ή κάποιας φάρσας που θέλησε να κάνει.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lil Tay (@liltay)

 

Η Λιλ έγινε γνωστή στο διαδίκτυο από την ηλικία των 9 ετών. Ωστόσο, οι αναρτήσεις της ήταν γεμάτες με ρατσιστικά σχόλια και η ίδια άρχισε γρήγορα να χάνει ακολούθους.

Στη συνέχεια σε μια περίεργη τροπή έκανε λογαριασμό crowfunding για να καλύψει τα δικαστικά έξοδα της ίδιας και της οικογένειάς της κατά του πατέρα της τον οποίο κατήγγειλαν ότι τους κακοποιούσε.

Το τελευταίο της post ήταν πριν από 3,5 χρόνια και πλέον πολλοί εικάζουν ότι είναι ένας τρόπος για να έρθει και πάλι στην επικαιρότητα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις