Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Megan Fox και Machine Gun Kelly κάνουν «διάλειμμα» από τη σχέση τους – Συνεχίζονται οι φήμες

Megan Fox και Machine Gun Kelly κάνουν «διάλειμμα» από τη σχέση τους – Συνεχίζονται οι φήμες
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) και ο Μασίν Γκαν Κέλι (Machine Gun Kelly) κάνουν «διάλειμμα» από τη σχέση τους και έχουν σταματήσει οποιονδήποτε προγραμματισμό για τον γάμο τους, καθώς ο τραγουδιστής είχε κάνει πρόταση γάμου στην ηθοποιό τον Ιανουάριο του 2022.

Αν και έχει ακουστεί κάθε είδους σενάριο για τη σχέση τους, ωστόσο το US Weekly ανέφερε χθες Τετάρτη (22.3.2023) πως η Μέγκαν Φοξ και ο τραγουδιστής «εξακολουθούν να βρίσκονται σε επαφή», παρά τις φήμες που «φούντωσαν» πριν το Super Bowl 2023 ότι έχουν τσακωθεί και έχουν χωρίσει οριστικά.

«Είναι μια ζεστό και μια κρύο», δήλωσε μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στο US Weekly και μεταδίδει το PageSix. «Έχουν σταματήσει οποιονδήποτε προγραμματισμό του γάμου τους για να λύσουν τις όποιες διαφορές τους», ισχυρίστηκε η πηγή.

«Αυτή τη στιγμή είναι μακριά, αλλά εξακολουθούν να έχουν επικοινωνία», είπε η πηγή. Εκπρόσωποι της Μέγκαν Φοξ και του Μασίν Γκαν Κέλι δεν απάντησαν στα αιτήματα του PageSix για κάποιο σχόλιο πάνω στα νέα δημοσιεύματα για τη ζωή του ζευγαριού.

Πάντως, μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο MGK (κατά κόσμον Κόλσον Μπέικερ) έδωσε συναυλία στο Χιούστον και δήλωσε ότι σκέφτεται να μετακομίσει στο Τέξας επειδή η ζωή του «είναι σε χάος», σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα.

Φαίνεται ότι ήταν ένας έμμεσος τρόπος για τον τραγουδιστή να σχολιάσει τη σόλο εμφάνιση της Μέγκαν Φοξ στο πάρτι του Vanity Fair μετά τα Όσκαρ, η οποία δεν φορούσε το δαχτυλίδι που της είχε κάνει πρόταση γάμου ο MGK.

Όσο καιρό κυκλοφορούν οι φήμες για τα «σύννεφα» στη σχέση τους τόσο «φουντώνουν» και κάθε είδους σενάρια για το τι έχει συμβεί. Από το ότι μετάνιωσε η Μέγκαν Φοξ, μέχρι ότι ο τραγουδιστής την απάτησε, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις