Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Moonbin: Νεκρός ο 25χρονος τραγουδιστής του γνωστού συγκροτήματος της K-pop «ASTRO»

Moonbin: Νεκρός ο 25χρονος τραγουδιστής του γνωστού συγκροτήματος της K-pop «ASTRO»

Ο αστέρας της K-pop Moonbin, μέλος του συγκροτήματος Astro, πέθανε σε ηλικία 25 ετών, όπως ανακοίνωσε επόσημα η δισκογραφική του εταιρεία, Fantagio.

Ο Moonbin βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του σε περιοχή της Σεούλ από τον μάνατζέρ του, σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας. 

Η Fantagio Music, δισκογραφική εταιρεία της πενταμελούς μπάντας, επιβεβαίωσε την είδηση με μία ανάρτηση στα social media. «Στις 19 Απριλίου, το μέλος των Astro, Moonbin, μας άφησε ξαφνικά για να γίνει αστέρι στον ουρανό», έγραψαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας. 

«Παρότι η θλίψη μας δεν μπορεί να συγκριθεί με τον θρήνο των οικογενειών που πενθούν, έχοντας χάσει τον αγαπημένο τους γιο και αδελφό, τα μέλη των Astro, οι υπόλοιποι καλλιτέχνες της Fantagio, τα στελέχη και οι υπάλληλοι, θρηνούν τον νεκρό με μεγάλη θλίψη και σε κατάσταση σοκ».

Ο Moonbin έκανε το ντεμπούτο του με την Astro το 2016. Τα άλλα μέλη του γκρουπ είναι οι Jinjin, MJ, Cha Eun-woo και Yoon San-ha.

Ο Moonbin εμφανιζόταν επίσης στο ντουέτο Moon Bin & Sanha, το οποίο έκανε περιοδεία στην Ασία τους τελευταίους μήνες.

Ο Moonbin θα τραγουδούσε στο προσεχές Dream Concert, μαζί με ένα ακόμα μέλος των Astro, τον Sanha.

Ο Moonbin ήταν ο μεγαλύτερος αδερφός του Moon Sua, μέλους του γκρουπ της K-pop, Billlie. Ώρες πριν από την είδηση, μια εκδήλωση στην Τζακάρτα της Ινδονησίας στην οποία είχε οριστεί να παρευρεθεί ο Moonbin ακυρώθηκε. Τότε, ο διοργανωτής είπε σε μια δήλωση στο Twitter ότι η ακύρωση οφειλόταν σε «απρόβλεπτες συνθήκες πέρα από τις δυνάμεις μας».

Οι ASTRO κυκλοφόρησαν το τρίτο και πιο πρόσφατο στούντιο άλμπουμ τους, «Drive To The Starry Road», τον περασμένο Μάιο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις