Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Natalie Portman και Julianne Moore συμπρωταγωνιστούν στο May December του Netflix

Natalie Portman και Julianne Moore συμπρωταγωνιστούν στο May December του Netflix

Το May December με τις Νάταλι Πόρτμαν και Τζούλιαν Μουρ θα κάνει πρεμιέρα (φυσικά) τον Δεκέμβριο στο Netflix!

Το May December έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο 76ο Φεστιβάλ των Καννών. Εκεί, το Netflix αγόρασες τα δικαιώματα της ταινίας έναντι 11 εκατομμυρίων δολαρίων, κερδίζοντας τον πόλεμο των προσφορών. Είναι η 6η φορά που ο σκηνοθέτης Τοντ Χέινς συνεργάζεται με τη Τζούλιαν Μούρ, ενώ η Νάταλι Πόρτμαν έχει και ρόλο παραγωγού.

Με την προβολή του May December ανοίγει η αυλαία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης στις 29 Σεπτεμβρίου. Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις 17 Νοεμβρίου και στη συνέχεια στο Netflix την 1η Δεκεμβρίου.

Η υπόθεση της ταινίας περιστρέφεται γύρω από ένα παντρεμένο ζευγάρι, το οποίο είκοσι χρόνια πριν είχε γίνει πρωτοσέλιδο στον Τύπο. Πρόκειται για το ειδύλλιο μιας δασκάλας της Γκρέισι (Julianne Moore) και του 13χρονου μαθητή της, Τζο η οποία συνελήφθη, εξέτισε την ποινή της στη φυλακή και στη συνέχεια αφού παντρεύτηκαν μετακόμισαν μακριά για να ζήσουν ήσυχα την οικογένειά τους.

Μια επίδοξη ηθοποιός η Ελίζαμπεθ Μπέρι (Natalie Portman) αποφασίζει να ταξιδέψει στη Σαβάνα της Τζόρτζια για να τους συναντήσει και να μελετήσει την ζωή τους με αφορμή το νέο της ρόλο.

Μαζί τους πρωταγωνιστεί ο Τσαρλς Μέλτον (Charles Melton) με τους Κόρι Μίχαελ Σμιθ (Cory Michael Smith), Ντ. Γ. Μόφετ (DW Moffett), Ντρου Σάιντ (Drew Scheid) και Τζόσελυν Σέλφο (Jocelyn Shelfo).

Το σενάριο γράφτηκε από τον πρωτοεμφανιζόμενο σεναριογράφο Σάμι Μπερτς (Samy Burch) με παραγωγούς, μεταξύ άλλων, τους Γουίλ Φέρελ (Will Ferrell), Τζέσσικα Έλμπαουμ (Jessica Elbaum) και Νάταλι Πόρτμαν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις