Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Netflix: Αγνώριστη η Σοφία Βεργκάρα – Υποδύεται «βασίλισσα» της κοκαΐνης

Netflix: Αγνώριστη η Σοφία Βεργκάρα – Υποδύεται «βασίλισσα» της κοκαΐνης
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την βασίλισσα της κοκαΐνης Γκριζέλντα Μπλάνκα υποδύεται η εντυπωσιακή ηθοποιός, Σοφία Βεργκάρα, ενώ δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες. Η Βεργκάρα θα υποδυθεί την Μπλάνκο στη νέα μίνι σειρά του Νetflix.

Η ηθοποιός Σοφία Βεργκάρα ενσαρκώνει την Κολομβιανή «βασίλισσα» των ναρκωτικών, μια αφοσιωμένη μητέρα που δημιούργησε ένα από τα πιο κερδοφόρα καρτέλ στην ιστορία με έδρα το Μαϊάμι κατά τη δεκαετία του 1980 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Για τις ανάγκες του ρόλου ως «νονά» της κοκαΐνης υποβλήθηκε σε μια απίστευτη μεταμόρφωση με πιο λεπτά φρύδια και προσθετικά στη μύτη και στο πηγούνι της για να μοιάζει περισσότερο με την Μπλάνκο.

Η σειρά θα είναι σε έξι επεισόδια των 50 λεπτών. Όπως αναφέρει το Netflix: «ήταν μια αφοσιωμένη μητέρα και είχε έναν θανατηφόρο συνδυασμό, χάρης και αγριότητας, που τη βοήθησε να κινείται ανάμεσα στην οικογένεια και στην επιχείρησή της». Και συνεχίζει: «παρά το γεγονός ότι ήταν γνωστή για τους αδίστακτους και βίαιους τρόπους της η Γκριζέλντα ήταν μία από τις πλουσιότερες εμπόρους ναρκωτικών στον κόσμο, και απολάμβανε έναν πολυτελή και λαμπερό τρόπο ζωής».

Γεννημένη το 1943 σε συνθήκες ακραίας φτώχειας στην Κολομβία, μεγάλωσε στη φτωχογειτονιά έξω από την Μεντεγίν, Μπάριο Τρινιντάντ. Έφυγε από το σπίτι της σε ηλικία μόλις 14 ετών για να ξεφύγει από την σωματική κακοποίηση του συντρόφου της μητέρας της και ζούσε στους δρόμους.

Γνώρισε τον Αλμπέρτο Μπράβο, έναν γνωστό διακινητή κοκαΐνης για το καρτέλ της Μεντεγίν. Την προσέλαβε για να αγοράζει για λογαριασμό του κοκαΐνη, την οποία θα επεξεργαζόταν ο ίδιος. Το ζευγάρι σύντομα ερωτεύεται και στα τέλη της δεκαετίας του 1960, μετακομίζουν παράνομα στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, και δημιουργούν ένα τεράστιο κύκλωμα λαθρεμπορίου κοκαΐνης. Σκοτώθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2012, σε ηλικία 69 ετών.

Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, η πλατφόρμα ανακοίνωσε τους νέους ηθοποιούς στο καστ, μεταξύ των οποίων ο Αλμπέρτο Γκέρα, Βανέσα Φερλίτο, και Αλμπέρτο Αμάν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις