Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Nickelback: Ντοκιμαντέρ για «όσους τους μισούν» κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο

Nickelback: Ντοκιμαντέρ για «όσους τους μισούν» κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο

Παγκόσμια πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο θα κάνει τον Σεπτέμβριο το ντοκιμαντέρ του Λι Μπρουκς για το καναδικό ροκ συγκρότημα Nickelback «Hate to Love: Nickelback».

Οι Nickelback είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα στην ιστορία της μουσικής και επίσης το νούμερο ένα συγκρότημα, οι εχθροί του οποίου αγαπούν να το μισούν, αναφέρεται στην περιγραφή του ντοκιμαντέρ.

Για περισσότερες από δύο δεκαετίες, οι Nickelback ήταν στο επίκεντρο ατέλειωτων αστείων και διαδικτυακών συζητήσεων και ταυτόχρονα το πιο εμπορικό συγκρότημα του Καναδά.

Στο τρέιλερ, του ντοκιμαντέρ τα μέλη της μπάντας μιλούν ειλικρινά για το πώς είναι να δέχονται τόσες επικρίσεις.

«Κανείς δεν παίρνει κιθάρα για να γίνει το πιο μισητό συγκρότημα στον κόσμο» λέει ο κιθαρίστας Ράιαν Πικ. «Προσπαθούμε να γελάμε με αυτό. Μπορούμε να γελάμε περίπου σε ποσοστό 90%. Κάποια από αυτά τα σχόλια… πονάνε» προσθέτει ο αρχηγός Τσαντ Κρέγκερ.

Το ντοκιμαντέρ αποτυπώνει επίσης πώς το μίσος έχει αμβλυνθεί σταδιακά τα τελευταία χρόνια. Το συγκρότημα μάλιστα έγινε viral στο TikTok πέρυσι για… βίντεο του 2014.

Ο σκηνοθέτης ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε το ντοκιμαντέρ τον Ιούνιο μετά από έξι χρόνια.

«Αιώνια ευγνώμων για το συγκρότημα μας επέτρεψε να καταγράψουμε αυτήν την καταπληκτική ταινία. Υπήρχαν στιγμές που δεν πίστευα ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα» σημείωσε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις