Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

O Κρατερός Κατσούλης έκανε εμφύτευση μαλλιών και μας δείχνει το αποτέλεσμα

O Κρατερός Κατσούλης έκανε εμφύτευση μαλλιών και μας δείχνει το αποτέλεσμα

Ο Κρατερός Κατσούλης μετράει πλέον αντίστροφα για τα γυρίσματα του «Σμύρνη μου αγαπημένη», όπου θα πρωταγωνιστήσει δίπλα στην Μιμή Ντενίση. Τι αλλαγή έκανε στην εμφάνισή του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, και πρώην -πλέον- παρουσιαστής, Κρατερός Κατσούλης που αποφάσισε φέτος μετά από πολλά χρόνια να αφήσει την παρουσίαση του πρωινού, ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας “Σμύρνη μου αγαπημένη”.

Μετά το τέλος και του “Y.F.S.F All Star” ο αγαπημένος ηθοποιός είναι έτοιμος να αφοσιωθεί στα γυρίσματα της ταινίας την οποία πιστεύει πολύ!

Ο Κρατερός Κατσούλης είχε δηλώσει λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από τη ¨Φωλιά των Κου -Κου”:

«Το φετινό “ταξίδι” στο YFSF ήταν υπέροχο, αγαπημένο, χαρούμενο. Είναι λίγο περίεργο να βλέπω τους Κου Κου ως τηλεθεατής και φυσικό κατά μία έννοια.

Άμα είσαι πάρα πολύ καιρό κάπου δεν φεύγεις ποτέ. Όχι, δεν θα το ξαναέκανα στο μέλλον, με κούρασε το καθημερινό.

Έχει μια πάρα πολύ μεγάλη ευθύνη, έχει πάρα πολλή δουλειά, πάρα πολλή ένταση. Εγώ το παρομοίαζα πάντα σαν να κάνεις μια διπλή παράσταση πρωί πρωί».

Εδώ και κάποιες μέρες ο ηθοποιός έκανε εμφύτευση μαλλιών και σήμερα μας αποκάλυψε τις φωτογραφίες με το πριν και το μετά ευχαριστώντας τον γιατρό του για το αποτέλεσμα.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @krateroskatsoulis

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις