Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

O Μάρτιν Σκορσέζε δήλωσε fan της σειράς «Derry Girls» – «Πέφτω νεκρή, πραγματικά σωριάζομαι» η αντίδραση της δημιουργού

O Μάρτιν Σκορσέζε δήλωσε fan της σειράς «Derry Girls» – «Πέφτω νεκρή, πραγματικά σωριάζομαι» η αντίδραση της δημιουργού

Η δημιουργός της σειράς «Derry Girls» αντέδρασε με απόλυτη δυσπιστία, όταν ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε αποκάλυψε ότι είναι fan. Η κωμική σειρά ακολουθεί μια ομάδα μαθητριών σε ένα σχολείο που διευθύνεται από μια τρομερή ομάδα μοναχών και ολοκληρώθηκε μετά από τρεις σεζόν τον Μάιο. 

Ο σκηνοθέτης των ταινιών «Goodfellas» και «Gangs of New York» δήλωσε ότι παρακολούθησε την κωμική σειρά «Derry Girls» του Channel 4, που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια των «The Troubles», όπως είναι γνωστή η σύγκρουση στη Βόρεια Ιρλανδία. Ο Μάρτιν Σκορσέζε προέβη στην αποκάλυψη σε ομιλία του στο ετήσιο δείπνο της Οικονομικής Λέσχης του Σικάγο, τον περασμένο μήνα.

«Είδα ένα βράδυ το Derry Girls» φαίνεται να λέει ο διάσημος σκηνοθέτης και ακούγεται το πλήθος να ζητωκραυγάζει και να χειροκροτεί. Ο Μάρτιν Σκορσέζε απαντά λέγοντας: «Αυτές οι καλόγριες!». 

Τώρα, 1,5 μήνα μετά το συμβάν, η Λίζα ΜακΓκι (Lisa McGee), η δημιουργός της κωμικής σειράς, δημοσίευσε το απόσπασμα με τον Σκορσέζε στο Twitter και γράφει στη λεζάντα: «Συγγνώμη πέφτω νεκρή και πραγματικά σωριάζομαι».

Το «Derry Girls» ακολουθεί μια ομάδα μαθητριών σε ένα σχολείο που διευθύνεται από μια τρομερή ομάδα μοναχών. Η σειρά ολοκληρώθηκε μετά από τρεις σεζόν τον Μάιο του τρέχοντος έτους. Ήταν υποψήφια για δύο Bafta Καλύτερης Κωμωδίας και Σεναρίου. Η σειρά είχε μεγάλη τηλεθέαση και σύντομες εμφανίσεις έκαναν οι Λίαμ Νίσον και Τσέλσι Κλίντον.

Ο Βρετανός μυθιστοριογράφος, συγγραφέας του «One Day» Ντέιβιντ Νίκολς έσπευσε με μήνυμά του να συγχαρεί τη δημιουργό της σειράς: «Ω Θεέ μου! Όνειρο. Συγχαρητήρια, Λίζα!». Ο ηθοποιός Νίκες Πατέλ επίσης σχολίασε την ανάρτηση της Λίζα ΜακΓκι γράφοντας: «Άνθρωπος με υπέροχο γούστο».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις