Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

O Ρόμπερτ Πάτινσον αποκάλυψε ότι λέει ψέματα στις συνεντεύξεις του

O Ρόμπερτ Πάτινσον αποκάλυψε ότι λέει ψέματα στις συνεντεύξεις του

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «GQ», ο Ρόμπερτ Πάτινσον παραδέχτηκε ότι λέει ψέματα στα ΜΜΕ για περισσότερο από μία δεκαετία. Ο γνωστός ηθοποιός του Hollywood είπε μάλιστα ότι το κάνει για… πλάκα. 

Πριν από το ντεμπούτο του ως Bruce Wayne στην ταινία «The Batman», ο Ρόμπερτ Πάτινσον φαίνεται πως αποφάσισε να είναι ειλικρινής. Μιλώντας στο περιοδικό «GQ», ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι κατά καιρούς στις συνεντεύξεις του έχει πει και ψέματα. 

Για παράδειγμα, το 2012 ο ηθοποιός είχε δηλώσει στη «Chicago Tribune»  ότι δεν λούζει τα μαλλιά του και ότι το χτένισμά του ήταν αποτέλεσμα χρόνων και χρόνων συσσωρευμένων υπολειμμάτων από το μη λούσιμο. Είχε πει επίσης ότι δεν καθαρίζει το διαμέρισμά του.

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον δεν διστάζει να πει ψέματα και στα casting… Η προφορά του ανησυχούσε τους παραγωγούς, επειδή κάθε μέρα ήταν διαφορετική. «Πάντα έφτανε ως ένα διαφορετικό άτομο, ως Αμερικανός. Έλεγε: “Γεια σας, είμαι από το Μίσιγκαν”», είπαν άνθρωποι που συνεργάστηκαν με τον ηθοποιό. 

Μια φορά όμως τον έπιασαν στα πράσα, και αυτή ήταν στην audition για ταινία «Batman». Ο Ρόμπερτ Πάτινσον είχε πει στον Κρίστοφερ Νόλαν ότι είχε μια οικογενειακή ανάγκη, καθώς τα γυρίσματα συνέπεσαν με τα γυρίσματα του «Tenet». «Έπρεπε να κάνω τα πάντα για τον ‘’Batman’’ μυστικά, οπότε έπρεπε να πω ψέματα στον Νόλαν όταν πήγα για οντισιόν. Του είπα ότι είχα ένα οικογενειακό επείγον περιστατικό. Και, μόλις είπα ‘’είναι μια οικογενειακή έκτακτη ανάγκη’’, μου είπε: ‘’Θα κάνεις το καστ του Batman’, σωστά;’’», εξήγησε ο Πάτινσον. 

Από τα πιο διαβόητα ψέματά του ήταν επίσης το 2012, όταν σε συνέντευξή του στον Jimmy Kimmel είχε πει ότι ήταν άστεγος και ζούσε στον δρόμο. «Έχω νοικιάσει μια γέφυρα και ζω πίσω από αυτήν. Είναι σε έναν από αυτούς τους κάδους σκουπιδιών», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Ρόμπερτ Πάτινσον. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις