Τρίτη, 7 Μαΐ
26oC Αθήνα

O Χιου Τζάκμαν χώρισε μετά από 27 χρόνια γάμου – «Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει»

O Χιου Τζάκμαν χώρισε μετά από 27 χρόνια γάμου – «Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει»

Τίτλοι τέλους έπεσαν στον γάμο του Χιου Τζάκμαν και της Ντέμπορα Λι Φέρνες. Ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγός του χώρισαν ύστερα από 27 χρόνια κοινής πορείας.

Ο Hugh Jackman και η σύζυγός του Deborra Lee Furness ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν μετά από 27 χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι μάλιστα προχώρησε σε μία κοινή δήλωση στο περιοδικό People για την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους: «Είχαμε την ευλογία να μοιραστούμε σχεδόν τρεις δεκαετίες μαζί ως σύζυγοι, σε έναν υπέροχο, στοργικό γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει κι αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να επιδιώξουμε την ατομική μας ανάπτυξη.

Η οικογένειά μας ήταν και θα είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας. Αναλαμβάνουμε αυτό το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη. Εκτιμούμε πολύ την κατανόησή σας όσον αφορά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής, καθώς η οικογένειά μας περιηγείται σε αυτή τη μετάβαση».

Τέλος, αναφέρουν πως κανείς από τους δύο δεν πρόκειται να κάνει περαιτέρω δηλώσεις. «Αυτή είναι η μόνη δήλωση που θα κάνει κάποιος από εμάς», τονίζουν.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1995 στα γυρίσματα της αυστραλιανής τηλεοπτικής σειράς «Corelli» και ερωτεύτηκε αμέσως.

Ο Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα Λι Φέρνες παντρεύτηκαν στις 11 Απριλίου 1996 και με τα χρόνια έγιναν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον 23χρονο Όσκαρ και την 18χρονη Άβα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις