Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Oscar 2021: Τα χρυσά Crocs, το εικονικό σφηνάκι και το στραβοπάτημα – Όλα τα περίεργα της τελετής

Oscar 2021: Τα χρυσά Crocs, το εικονικό σφηνάκι και το στραβοπάτημα – Όλα τα περίεργα της τελετής

Μπορεί τα φετινά να ήταν τα πιο χαμηλών τόνων Όσκαρ αλλά δεν έλειψαν φυσικά και οι εκκεντρικές εμφανίσεις αλλά και τα περίεργα την ώρα της απονομής. 

Όπως στην αρχή αρχή της τελετής όταν η πρώτη παρουσιάστρια Regina King σκόνταψε και παραλίγο να πέσει. 

Και επίσης όταν η Βαϊόλα Ντέιβις θα μπορούσε να προταθεί και για ακόμα ένα Όσκαρ όταν προσποιήθηκε ότι ήπιε ένα εικονικό σφηνάκι. 

https://twitter.com/blkgirlculture/status/1386457611764224005?s=20

Ή όταν ο μικρός πρωταγωνιστής της ταινίας Minari χόρευε την ώρα που έμπαινε να παρακολουθήσει τα Όσκαρ. 

Από τις στιγμές που ξεχώρισαν πριν αρχίσει η τελετή ήταν οι πλάκες που έκαναν οι δυο υποψήφιοι για Όσκαρ Β Ανδρικού ρόλου, Ντάνιελ Καλούα και Λέσλι Όντομ Τζούνιορ.

Επίσης από τις στιγμές που θα μείνουν από τα 93α Όσκαρ ήταν όταν η νικήτρια του βραβείου Β Γυναικείου Ρόλου, Yuh Jung Youn απευθυνόμενη στον Μπραντ Πιτ που της το έδωσε είπε: «κ. Πιτ επιτέλους σας γνωρίζω! Που είσασταν όταν κάναμε τα γυρίσματα στην Τούλσα;»

Η Γκλεν Κλόουζ επίσης μπορεί να έχασε το Όσκαρ αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις αφού όχι μόνο βρήκε το τραγούδι που της ζήτησαν να μαντέψει, το Da Butt αλλά και το χόρεψε κάνοντας twerking και ξεσηκώνοντας τους πάντες. 

Από τις εμφανίσεις ξεχώρισαν τα… χρυσά crocs που φορούσε ένας από τους προσκεκλημένους αλλά και τα περίεργα μποτάκια που φορούσε η παραγωγός της Pixar, Kori Rae. 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις