Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Queen: Κυκλοφορούν τραγούδι με τη φωνή του Freddie Mercury μετά από 33 χρόνια – Ακούστε το «Face It Alone»

Queen: Κυκλοφορούν τραγούδι με τη φωνή του Freddie Mercury μετά από 33 χρόνια – Ακούστε το «Face It Alone»
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η φωνή του Φρέντι Μέρκιουρι (Freddie Mercury) ηχεί και πάλι στα αυτιά όλου του πλανήτη μέσα από το νέο τραγούδι των Queen, το «Face It Alone», το οποίο ηχογραφήθηκε πριν 33 χρόνια και κυκλοφόρησε σήμερα (13.10.2022) για να συγκινήσει και να συγκλονίσει τους θαυμαστές του συγκροτήματος και όχι μόνο.

Ο Φρέντι Μέρκιουρι είναι μια από τις εμβληματικές φιγούρες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και το καινούριο ακυκλοφόρητο τραγούδι των Queen αποδεικνύει ακριβώς αυτό. 

Ενόψει της αναμενόμενης επετειακής Collector’s Edition κυκλοφορίας του 13ου άλμπουμ “The Miracle” (18 Νοεμβρίου), που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1989, οι Queen έδωσαν σήμερα στην κυκλοφορία το τραγούδι «Face It Alone», το οποίο ηχογράφησαν τότε αλλά δεν το πρότειναν τελικά για την έκδοση του άλμπουμ.

«Είχαμε ξεχάσει κάπως αυτό το τραγούδι, αλλά είναι ένα μικρό διαμάντι. Είναι υπέροχο, μια πραγματική ανακάλυψη, ένα πολύ παθιασμένο κομμάτι», δήλωσε για την κυκλοφορία του «Face It Alone» ο Ρότζερ Τέιλορ.

«Είμαι χαρούμενος που η ομάδα μας κατάφερε να βρει αυτό το κομμάτι. Μετά από τόσα χρόνια, είναι υπέροχο να ακουγόμαστε και οι τέσσερις μαζί… ναι, είναι και ο Deacy μέσα… Δουλεύαμε στο στούντιο πάνω σε ένα υπέροχο τραγούδι που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, μέχρι τώρα!», δήλωσε από τη μεριά του ο Μπράιαν Μέι.

Ακούστε το νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι των Queen, «Face It Alone», παρακάτω:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις