Παρασκευή, 19 Ιουλ.
32oC Αθήνα

«RIP»: Νέα συνεργασία Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον σε αστυνομικό θρίλερ

«RIP»: Νέα συνεργασία Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον σε αστυνομικό θρίλερ
Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ/ANSA

Μία «ανάσα» μακριά από το να συνεργαστούν ξανά είναι Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον, αυτή τη φορά στο νέο αστυνομικό θρίλερ «RIP», σε σενάριο και σκηνοθεσία Τζο Κάρναχαν.

Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει η εταιρεία των Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον, «Artists Equity», με τα γυρίσματα να αρχίζουν το φθινόπωρο.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες, αν και οι εταιρείες διανομής έχουν δείξει ήδη μεγάλο ενδιαφέρον για το να παίξει η ταινία είτε στους κινηματογράφους είτε σε streaming πλατφόρμες.

Η «χρυσή» συνεργασία των δύο αστέρων

Οι δύο πρωταγωνιστές ίδρυσαν την «Artists Equity» τον Νοέμβριο 2022, κυκλοφορώντας την πρώτη τους ταινία «Air» λίγους μήνες αργότερα, η οποία πούλησε ικανοποιητικό αριθμό εισιτηρίων, συγκεντρώνοντας εξαιρετικές κριτικές.

Η φιλία των δύο «αστέρων» ξεκίνησε από τα σχολικά τους χρόνια ενώ το κοινό τους ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη έγινε στην ταινία «Field of Dreams» 1989.

Η πρώτη κορυφαία κοινή τους στιγμή ήταν το 1997, όταν έγραψαν μαζί το βραβευμένο με Όσκαρ σενάριο της ταινίας «Ο ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ», με τον αείμνηστο Ρόμπιν Γουίλιαμς να κερδίζει για την ερμηνεία του,το χρυσό αγαλματίδιο Β’ Ανδρικού Ρόλου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις