Σάββατο, 4 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ricky Martin: “Είμαι ένας περήφανος gay”!

Ricky Martin: “Είμαι ένας περήφανος gay”!

Με ανακοίνωση, στην προσωπική του ιστοσελίδα ο διάσημος τραγουδιστής παραδέχθηκε για πρώτη φορά την ομοφυλοφιλία του.

“I am proud to say that I am a fortunate homosexual man. I am very blessed to be who I am.”

΄”Με περηφάνεια ανακοινώνω, ότι είμαι ένας τυχερός ομοφυλόφιλος. Nιώθω ευλογημένος που είμαι, αυτός που ειμαι”! Με αυτή τη δήλωση-σοκ, στην επίσημη ιστοσελίδα του ο Ricky Martin, επιβεβαίωσε για πρώτη φορά μια φήμη χρόνων.

Το μήνυμά του στα Ισπανικά  και στα Αγγλικά είναι ειλικρινές και γενναίο! “Σήμερα, αναφέρει, είναι η μέρα μου! Πολλοί άνθρωποι που με αγαπάνε με πλησίασαν και μου είπαν. “Μην το κάνεις, μη το πεις.Όλα όσα έχτισες τόσα χρόνια θα καταρρεύσουν. Ο κόσμος δεν είναι έτοιμος να καταλάβει την αλήθεια σου, την φύση σου”!

Ο ίδιος όμως δεν φοβήθηκε. Αποφάσισε να μοιραστεί την αλήθεια με τους εκατομμύρια θαυμαστές του. Ο Μartin έχει δύο γιούς το Ματέο και το Βαλεντίνο που απέκτησε το 2008 από παρένθετη μητέρα.

Δείτε εδώ τον διάσημο τραγουδιστή να τραγουδάει live στην μοναδική του εμφάνιση στην Ελληνική τηλεόραση και στο show της Ρούλας Κορομηλά “Μπράβο”

Το 2000 η δημοσιογράφος Barbra Walters, τον είχε πιέσει πολύ να  απαντήσει στις φήμες που τον ήθελαν ομοφυλόφιλο. Έδειξε αμήχανος, αλλά απέφυγε να απαντήσει…Δείτε το βίντεο.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του διάσημου τραγουδιστή  στο show Bravo της Ρούλας Κορομηλά

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε