Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ricky Martin: Κατηγορείται από τον ανιψιό του για σεξουαλική κακοποίηση

Ricky Martin: Κατηγορείται από τον ανιψιό του για σεξουαλική κακοποίηση
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσίευμα “βόμβα” του TMZ για τον Ricky Martin (Ρίκι Μάρτιν), ο οποίος κατηγορείται από τον ανιψιό του για σεξουαλική κακοποίηση

Ο 21χρονος Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες, γιος της αδερφής του Ρίκι Μάρτιν, υποστηρίζει ότι είχε σχέση με τον πασίγνωστο τραγουδιστή και θείο του για επτά μήνες και τον κατηγορεί για αιμομιξία, σωματική και ψυχική κακοποίηση. 

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα αν αυτό αποδειχθεί αληθές, ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής μπορεί να μείνει στη φυλακή για πέντε δεκαετίες.

Δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας “Marca”, αναφέρει ότι, πριν από λίγο καιρό, εκδόθηκαν περιοριστικά μέτρα κατά του Μάρτιν στο Πουέρτο Ρίκο, για ενδοοικογενειακή βία. Η ταυτότητα του εντολέα παρέμενε κρυφή μέχρι και αυτή την ώρα, που ο αδερφός του Ρίκι Μάρτιν, Έρικ, αποκάλυψε, ποιος μηνύει τον Πορτορικανό με τόσο βαριές κατηγορίες.

Εκπρόσωπος του Μάρτιν, είχε αποκαλέσει τους ισχυρισμούς περί κακοποίησης «εντελώς ψευδείς και κατασκευασμένες» σε δηλώσεις του στο People, νωρίτερα μέσα στον μήνα.

Ο κατήγορος του Μάρτιν, που πιστεύεται ότι είναι ο Σάντσες, υπέβαλε περιοριστικά μέτρα εναντίον του τραγουδιστή την 1η Ιουλίου, βάσει του νόμου του Πουέρτο Ρίκο για ενδοοικογενειακή βία.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις