Πέμπτη, 22 Φεβ.
15oC Αθήνα

Shakira: «El Jefe» – Νέο τραγούδι με το μεξικάνικο συγκρότημα «Fuerza Regida»

Shakira: «El Jefe» – Νέο τραγούδι με το μεξικάνικο συγκρότημα «Fuerza Regida»

Το νέο της χορευτικό τραγούδι της παρουσίασε η Shakira, λίγες μέρες μετά την βράβευσή της στα MTV Video Music Awards 2023. Πρόκειται για το τραγούδι με τίτλο «El Jefe» («Το αφεντικό») που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το μεξικάνικο συγκρότημα «Fuerza Regida».

Η Shakira την περασμένη εβδομάδα έδωσε ένα πρώτο στίγμα από την συνεργασία της, καθώς σε άναρτησή της στο Ιnstagram μοιράστηκε σύντομο απόσπασμα από μία δήλωσή της στο ΕΤ. «Δεν είμαι το αφεντικό σε αυτό το τραγούδι, αλλά περιμένετε και δείτε» είπε η Shakira.

Στη συνέχεια κοινοποίησε ένα απόσπασμα του τραγουδιού το οποίο αναφέρεται σε κάποιον που έχει τη νοοτροπία εκατομμυριούχου, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει χρήματα.

Παρ’ όλο που τα προηγούμενα τραγούδια της περιλάμβαναν στοιχεία της μεξικανικής μουσικής, αυτό είναι το πρώτο της πλήρες μεξικάνικο τραγούδι. Οι δύο καλλιτέχνες τραγουδούν για το ότι έχουν κουραστεί από τις δουλειές τους εξαιτίας του αλαζονικού αφεντικού τους, και θέλουν να παραιτηθούν και να γίνουν αφεντικά του εαυτού τους.

Στο video clip η Shakira εμφανίζεται ντυμένη στα κόκκινα, πάνω σε ένα άλογο και συμμετέχει με τους Fuerza Regida σε ένα ξέφρενο πάρτι που περιλαμβάνει επίσης την εμφάνιση του συνθέτη-παραγωγού Έντγκαρ Μπαρέρα (Edgar Barrera), ο οποίος συγκέντρωσε τις περισσότερες υποψηφιότητες στα φετινά «Latin Grammys».

Η Shakira και το μεξικάνικο συγκρότημα «Fuerza Regida».θα συμμετάσχουν στην Εβδομάδα Latin Music του Billboard στις 2 με 6 Οκτωβρίου στο Μαϊάμι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις