Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Shakira: Η πρόβα με τα δύο μαχαίρια πριν τα φετινά MTV VMA – Σαγήνεψε μέχρι και την Taylor Swift

Shakira: Η πρόβα με τα δύο μαχαίρια πριν τα φετινά MTV VMA – Σαγήνεψε μέχρι και την Taylor Swift
Φωτογραφία Reuters

Viral έχουν γίνει τα πλάνα από τα παρασκήνια και τις πρόβες της Σακίρα, πριν την εντυπωσιακή επιστροφή της στη σκηνή των βραβείων MTV, με την Κολομβιανή σούπερ σταρ να… μαγεύει μέχρι και την Τέιλορ Σουίφτ, η οποία την παρακολουθεί άφωνη.

Η Σακίρα εντυπωσίασε στα βραβεία MTV με τη φωνή και τα χορευτικά της, στην πρώτη της εμφάνιση στη συγκεκριμένη σκηνή έπειτα από 17 χρόνια! Η εμφάνισή της, βέβαια, έδειξε ότι η ίδια είναι τόσο άνετη στη σκηνή σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Ωστόσο, εκτός από την εμφάνισή της, viral έχουν γίνει και τα πλάνα από την προετοιμασία της Σακίρα στα παρασκήνια των φετινών βραβείων MTV.

Σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του Tik Tok, η Σακίρα κάνει πρόβα το χορευτικό της και χρησιμοποιεί με χαρακτηριστική άνεση δυο μαχαίρια.

Όταν ήταν στη σκηνή, σαγήνεψε το πλήθος με το χορευτικό της, μέχρι και την Τέιλορ Σουίφτ, η οποία φαίνεται να την παρακολουθεί με θαυμασμό.

Δείτε το βίντεο:

@recetasyvideosvarios Shakirabdurante los ensayos vs en el performance de los mtv #vmas #vmas2023 #shakira #shakifan #mtv #mtvawards Taylor swift reacciona a shakira #taylorswift ♬ sonido original – Videos Varios

Η εμφάνιση της Σακίρα στα βραβεία MTV:

Στα φετινά βραβεία MTV, η Σακίρα τιμήθηκε με το βραβείο MTV Video Vanguard – ένα lifetime achievement award το οποίο απονέμεται σε καλλιτέχνες που έχουν σημειώσει μακρά και σημαντική πορεία στη μουσική και τη σκηνοθεσία – ενώ κέρδισε και το βραβείο MTV Καλύτερης Συνεργασίας για το τραγούδι TQG με την Karol G.

Φωτογραφίες: Reuters

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις