Lifestyle

Sold out η συναυλία της Μαρίνας Σάττι στο Λυκαβηττό στις 8 Σεπτεμβρίου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Μαρίνα Σάττι συνεχίζει τις συναυλίες της αυτό το καλοκαίρι και ετοιμάζεται για το μεγάλο της ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό στο θέατρο του Λυκαβηττού.

Μετά τα απανωτά sold out σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Παρίσι, η Μαρίνα Σάττι γυρίζει στην Αθήνα για ακόμα μια συναυλία στις 8 Σεπτεμβρίου, στο Λυκαβηττό.

Η Μαρίνα δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει, κάθε χρόνο φέρνει και μια νέα πρόταση στη μουσική της, μέσα από ένα χαρμάνι αναφορών, επιρροών και επιλογών που ξαφνιάζουν και ανανεώνουν διαρκώς τη σχέση της με το κοινό.

Mόλις κυκλοφόρησε το νέο μίνι άλμπουμ της με τίτλο P.O.P μια εξωστρεφή συλλογή 100% ελληνικών pop τραγουδιών με ethnic & παραδοσιακούς ήχους έξυπνους και ατακαδόρικους στίχους, καθώς και πολλές εκπλήξεις, όπως μόνο η ίδια ξέρει να κάνει με κάθε δισκογραφική της δουλειά.

Φέτος, ειδικά, μας καλεί στις συναυλίες της με φόρα και διάθεση ανατροπής. Μέσα από απρόσμενες προσεγγίσεις και πειραματισμούς με pop και urban στοιχεία, η Μαρίνα δεν σταματά να αναδομεί με απαράμιλλη φρεσκάδα όλο το εύρος από την παραδοσιακή μουσική των Βαλκανίων ως την trap.

Από τη Μάντισσα ως τη YENNA της, από το viral του περσινού καλοκαιριού TUCUTUM, ένα τραγούδι-σχόλιο πάνω στη βαλκανική trap, έως την πανευρωπαϊκή έκρηξη που προξένησε το ZΑRI της που «κάθισε» από τις πρώτες μέρες στο #1 σε YouTube, spotify, apple music αλλά και στο #50 global YouTube, η αγαπημένη hitmaker και performer καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, το “ZARI” κατέκτησε υψηλές θέσεις σε charts πάρα πολλών χωρών, και βρέθηκε στη θέση Νο17 του Global Viral Chart, ενώ μάλιστα πρόκειται για την μοναδική ελληνική κυκλοφορία με ελληνικό στίχο που βρίσκεται εκεί, ανάμεσα σε διεθνή hits.

Δύο σχεδόν μήνες μετά την κυκλοφορία του P.O.P. , το E.P. συνεχίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των charts, ενώ το video clip του “LALALALA” πλησιάζει τις 8 εκ. προβολές στο Youtube.

Η Μαρίνα Σάττι καταφέρνει να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της και στις συναυλίες της. Mε ένα πρόγραμμα που μας ταρακουνάει, μας μαγεύει και μας κάνει να χορεύουμε στο ρυθμό της, χωρίς να δίνουμε λόγο σε κανέναν. Ζουρνάς, νταούλι και 808, πολυφωνικές αλχημείες, γκάιντα και beats, trap και αισθησιασμός – η Μαρίνα Σάττι ρίχνει το Ζάρι της αυτό το καλοκαίρι και τολμά να είναι αυτή ακριβώς που νιώθει όπου κι αν βρεθεί!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Τζένιφερ Άνιστον και Τζιμ Κέρτις μαζί στη σκηνή: Τα πειράγματα, ο «βαθύς φόβος» της ηθοποιού και το πρόβλημα υγείας του συντρόφου της
«Και τώρα, ειλικρινά, πόσοι ήρθατε εδώ απλώς για να δείτε την Τζένιφερ Άνιστον να μου παίρνει συνέντευξη;» είπε ο 50χρονος συγγραφέας και υπνοθεραπευτής με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου του, «The Book of Possibility»
Τζένιφερ Άνιστον και Τζιμ Κέρτις
Στέλιος Χανταμπάκης: Η 10χρονη κόρη του παραμένει στην Ατλέτικο Μαδρίτης – Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τις υπογραφές
H Μαλένα Χανταμπάκη θα αγωνίζεται στην ομάδα Κ11 της Ακαδημίας, στις θέσεις του εξτρέμ και του επιθετικού, ενώ ως δυνατό της πόδι αναγράφεται το δεξί
χανταμπάκης
Αμαλία Κωστοπούλου για τον γάμο της με τον Τζέικ Μέντγουελ: «Μια βδομάδα πριν αγχώθηκα τόσο που αρρώστησα»
«Δεν είχα κάποιο δύσκολο μέρος της ημέρας ίσως το να μην βρω τα κλειδιά του αυτοκινήτου γιατί ο μπαμπάς μου έπρεπε να με πάει στον χώρο της τελετής, και θύμωσα λίγο» αποκάλυψε
Η Αμαλία Κωστοπούλου
23