Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Star Wars: Σε δημοπρασία το κράνος του C-3PO από την πρώτη ταινία

Star Wars: Σε δημοπρασία το κράνος του C-3PO από την πρώτη ταινία
Φωτογραφία Reuters

Έως και 1 εκατ. αγγλικές λίρες αναμένεται να φτάσει η τιμή του κράνους του C-3PO που φορούσε ο Άντονι Ντάνιελς στην πρώτη ταινία Star Wars, στη δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα, στην οποία θα διατεθούν περισσότερα από 1.800 κοστούμια, αντικείμενα και αναμνηστικά από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Συλλέκτες στο Λονδίνο θα μπορούν να αποκτήσουν το κράνος του C-3PO του Star Wars στη δημοπρασία που θα γίνει από τις 9 έως τις 12 Νοεμβρίου, η οποία διοργανώνεται από την Propstore. Σε αυτή, θα μπορούν να αποκτήσουν και κομμάτια από τις ταινίες Indiana Jones, James Bond, A Nightmare On Elm Street και άλλες όπως Titanic, Gladiator και Blade Runner.

Εκτιμάται ότι η συνολική αξία της δημοπρασίας ξεπερνά τα 12 εκατομμύρια αγγλικές λίρες. Άλλωστε, 1 εκατ. αγγλικές λίρες εκτιμάται ότι θα πωληθεί το κράνος του αγαπημένου ρομπότ του Star Wars, καθώς αποτελεί ένα αντικείμενα με την υψηλότερη αξία της δημοπρασίας.

Το κράνος προέρχεται από την προσωπική συλλογή του Άντονι Ντάνιελς και παρουσιάστηκε στο κλασικό «Star Wars: Episode IV – A New Hope» του 1977. «Ελπίζω να χαρούν οι θαυμαστές και οι συλλέκτες του Star Wars σε όλο τον κόσμο και να τους δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσουν ένα αντικείμενο των ταινιών» ανέφερε ο ηθοποιός.

Ο Άγγλος ηθοποιός, Άντονι Ντάνιελς ως το ανθρωποειδές ρομπότ C-3PO συμμετείχε σε 11 ταινίες Star Wars.

Τα άλλα αντικείμενα της δημοπρασίας

Η ασπίδα που χρησιμοποίησε ο Κρις Έβανς όταν πρωταγωνίστησε ως Captain America στην ταινία του 2011 «Captain America: The First Avenger» εκτιμάται ότι θα πωληθεί 50.000-100.000 λίρες Αγγλίας και η τιμή σεναρίου της ταινίας «The Shining» που είχε ο Στάνλεϊ Κιούμπρικ στα γυρίσματα αναμένεται να ανέλθει σε 30.000-60.000 λίρες Αγγλίας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Propstore (@prop_store)

Στη δημοπρασία περιλαμβάνονται επίσης κοστούμια που φορέθηκαν από τους Ντάνιελ Κρεγκ, Τζένιφερ Λόρενς, Μάρλον Μπράντο και Κίλιαν Μέρφι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις