Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Stars System: Η επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης στα 12 ζώδια

Stars System: Η επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης στα 12 ζώδια

Σήμερα Σάββατο 23 Μαρτίου στις 13:10 στο «Stars System» η Άση Μπήλιου θα αναλύσει την επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης στους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου.

Πάντα οι εκλείψεις φέρνουν αλλαγές και εξελίξεις σε συγκεκριμένους τομείς της ζωής μας, ανάλογα με το ζώδιο που πραγματοποιούνται.

Η συγκεκριμένη Σεληνιακή έκλειψη-Πανσέληνος σχηματίζεται στον άξονα Ζυγού-Κριού ανήμερα της 25ης Μαρτίου και αφορά τόσο τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας όσο και τα οικονομικά, οπότε οι συνειδητοποιήσεις και οι αποφάσεις μας θα είναι καταλυτικές για το μέλλον.

Ίσως χρειαστεί να κλείσουμε κάποιους κύκλους και να πούμε κάποια «αντίο», προκειμένου να δημιουργηθεί ο χώρος για να κάνουμε νέα ξεκινήματα στη ζωή μας, να αισθανθούμε πιο ασφαλείς και να γίνουμε πιο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.

Ποιοι θα έχουν αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο και ποιοι σε επαγγελματικό; Ποιοι θα αποφασίσουν να κάνουν το επόμενο βήμα στις σχέσεις τους και ποιοι θα έχουν ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο;

Ποιοι θα βρουν τη δύναμη να ακολουθήσουν τα όνειρα τους και να αφήσουν πίσω τους πρόσωπα και καταστάσεις, που δεν τους επιτρέπουν να εξελιχθούν;

Ακόμη, μάθετε τι συμβαίνει όταν μια έκλειψη επηρεάζει τους πλανήτες στο ωροσκόπιο σας, αλλά και τι ζώδιο είναι η σχέση σας και τι σημαίνει αυτό για τον δεσμό σας!

Αυτά και άλλα πολλά στο «Stars System» σήμερα Σάββατο 23 Μαρτίου στις 13:10!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις