Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Suits: Spin – off της σειράς, που έκανε διάσημη την Μέγκαν Μαρκλ, βρίσκεται στα σκαριά

Suits: Spin – off της σειράς, που έκανε διάσημη την Μέγκαν Μαρκλ, βρίσκεται στα σκαριά

Στα σκαριά βρίσκεται ένα νέο spin-off της τηλεοπτικής σειράς Suits, που έκανε γνωστή την Μέγκαν Μαρκλ στο ευρύ κοινό. 

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Content London μέσω του Variety, η πρόεδρος της Universal International Studios, Μπεατρίς Σπινγκμπορν (Beatrice Springborn), μίλησε για το επερχόμενο spin-off της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «Suits» το οποίο θα «μεταφερθεί» στο Λος Άντζελες αυτή τη φορά. Σημειώνεται πως η Μέγκαν Μαρκλ έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά Suits, καθώς ήταν μία εκ των πρωταγωνιστών. 

Το σενάριο υπογράφει ξανά ο δημιουργός της σειράς Άαρον Κορς (Aaron Korsh) και θα διαδραματίζεται “στο ίδιο χρονικό πλαίσιο” με το αρχικό, όπως αποκάλυψε η πρόεδρος, ενώ υποσχέθηκε ότι θα έχει “την ίδια ενέργεια και τους ίδιους ωραίους χαρακτήρες».

«Δουλεύουμε πάνω σε αυτό αυτή τη στιγμή. Είναι τόσο διασκεδαστικό και χαρούμενο» ανέφερε η Σπρίνγκμπορν. Παράλληλα εξήγησε ότι οι σειρές που επιστρέφουν όπως το “Suits” είναι ελκυστικές για τους αγοραστές. «Πολλοί streamers αναζητούν συνεχείς σειρές, πράγματα που είναι εύκολο να τις δεις. «Το ‘Suits’ μας είναι απίστευτα τεράστιο στο Netflix», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι η επιτυχημένη σειρά έκανε πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2011 από τη συχνότητα του USA Network για εννέα σεζόν. Πρωταγωνιστούσαν μεταξύ άλλων οι Πάτρικ Τζ. ‘Ανταμς (Patrick J. Adams), Γκάμπριελ Μαχτ (Gabriel Macht), Σάρα Ράφερτι(Sarah Rafferty), Ντυλέ Χιλ(Dule Hill), Τζίνα Τόρες (Gina Torres), Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle) και Κάθριν Χάιγκλ (Katherine Heigl).

Η κυκλοφορία του ξανά τον Ιούλιο μέσα από τις πλατφόρμες Netflix και Peacock, σημείωσε ρεκόρ και βρέθηκε για 12 συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή του πίνακα της Nielsen συγκεντρώνοντας περισσότερα από 45 δισεκατομμύρια λεπτά ροής.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις