Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Super Bowl: Τα Halftime Show πριν της Rihanna που έμειναν στην ιστορία

Super Bowl: Τα Halftime Show πριν της Rihanna που έμειναν στην ιστορία

Είναι ένα από τα πιο φαντασμαγορικά και πολυαναμενόμενα γεγονότα της χρονιάς, γεμάτο μουσική, φώτα, πάρτι και «παρέλαση» αστέρων. Το Halftime Show του Super Bowl του NFL έχει προσφέρει εντυπωσιακές και συγκινητικές στιγμές, οι οποίες συζητούνται κάθε χρόνο. Όμως, όπως σε κάθε τέτοιο event, δεν λείπουν και τα ευτράπελα…

Στο Halftime Show του Super Bowl 2023 του NFL θα εμφανιστεί η Rihanna και ταυτόχρονα θα κάνει… ντεμπούτο στο συγκεκριμένο γεγονός αλλά και την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στα live. Το τελευταίο άλμπουμ της Rihanna, με τίτλο «Anti», κυκλοφόρησε το 2016 και οι θαυμαστές της περιμένουν 6 χρόνια για να δουν τη συνέχεια της καριέρας της.

Η τελευταία live εμφάνισή της ήταν στα βραβεία Grammy του 2018 και είχε αρνηθεί πρόταση του NFL να εμφανιστεί στο Super Bowl του 2019. Όμως, φέτος είναι η στιγμή της Rihanna, όπως φάνηκε και στο teaser trailer που κυκλοφόρησε στα social media.

Δείτε το teaser για την εμφάνιση της Ριάνα στο Super Bowl 2023:

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Halftime Show του Super Bowl

Η εμφάνιση της Rihanna αναμένεται να είναι άκρως εντυπωσιακή και να μείνει στην ιστορία όπως αυτή της Lady Gaga, της Jennifer Lopez και της Shakira, του The Weeknd, του Michael Jackson αλλά και η περσινή με τους αστέρες της rap και της hip hop μουσικής, όπως ο Dr. Dre, ο 50 Cent, η Mary J. Blige, ο Eminem και ο Snoop Dogg.

Halftime Show 2022 με Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, Kendrick Lamar και 50 Cent

Το Halftime Show του 2022 στο SoFi Stadium ήταν μια ωδή στη rap και τη hip hop μουσική, με πολλούς να το χαρακτηρίζουν ως μια από τις πιο επικές ζωντανές εμφανίσεις σε τελικό του NFL.

Ο Dr. Dre παρέα με τα «ιερά τέρατα» των συγκεκριμένων ειδών, τους Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, 50 Cent και τον νεότερο Kendrick Lamar, ερμήνευσαν τη μία επιτυχία μετά την άλλη.

Halftime Show 2021 με The Weeknd

Ήταν το πρώτο και το τελευταίο Halftime Show που έγινε εν μέσω πανδημίας, καθώς τηρήθηκαν αυστηρά πρωτόκολλα προστασίας. Ο σταρ εκείνης της χρονιάς ήταν ο The Weeknd, ο οποίος έγινε και ο πρώτος Καναδός που τραγούδησε σε αυτό το γεγονός.

Δεν υπήρχαν special guests και το κύριο κομμάτι της εμφάνισης του The Weeknd έγινε σε σκηνή μακριά από τις κερκίδες του Raymond James Stadium, ωστόσο το τελευταίο act έγινε μέσα στο γήπεδο με τον ίδιο να ερμηνεύει την επιτυχία του, το Blinding Lights μαζί με πολυμελές χορευτικό.

«Θέλαμε να επικοινωνήσουμε κυρίως με τον κόσμο που έμεινε και παρακολούθησε το σόου από το σπίτι», είχε δηλώσει ο The Weeknd για το Halftime Show του τελευταίου Super Bowl που κατέκτησε ο θρυλικός Tom Brady.

Halftime Show 2020 με Jennifer Lopez και Shakira

Ίσως ένα από τα πιο «εκρηκτικά» και σέξι Halftime Shows όλων των εποχών. Το Super Bowl του 2020 είχε τη Jennifer Lopez και τη Shakira να ερμηνεύουν όλες τις επιτυχίες τους και να «ανεβάζουν» τη θερμοκρασία στα ύψη, μαζί με τους special guests, τον Bad Bunny και τον J. Balvin.

Halftime Show 2017 με τη Lady Gaga

Ήταν ένα Halftime Show υπερπαραγωγή, με τη Lady Gaga να «βουτάει» στο κέντρο του NRG Stadium και να δίνει τον παλμό με όλες τις επιτυχίες, όπως το Bad Romance, το Paparazzi, το Just Dance, το Love Game ενώ παρουσίασε και το άλμπουμ της που είχε κυκλοφορήσει τότε, το Joanne.

Halftime Show 1993 με τον Michael Jackson

Πώς γίνεται να λείπει ο βασιλιάς της ποπ από ένα τέτοιο γεγονός; Ο Michael Jackson έκανε μια μοναδική και άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση, όπως συνήθιζε να κάνει, στο Halftime Show του 1993 στο Rose Bowl Stadium της Καλιφόρνια.

Οι εκπλήξεις και τα ευτράπελα

Όπως είναι φυσικό, δεν λείπουν οι εκπλήξεις και τα ευτράπελα από ένα τέτοιο γεγονός. Από επανενώσεις μέχρι αστοχίες με ρούχα, πολλά μπορούν να συμβούν στο Halftime Show ενός Super Bowl. 

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ σκίζει το ρούχο της Τζάνετ Τζάκσον

Η Τζάνετ Τζάκσον εμφανίστηκε στο Halftime Show του Super Bowl 2004 για να ερμηνεύσει το τραγούδι Rock Your Body μαζί με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Η εμφάνισή τους έμοιαζε να κυλά σε ομαλά επίπεδα και να είναι όσο εντυπωσιακή και σέξι χρειάζεται.

Μέχρι τη στιγμή που ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ έπρεπε να σκίσει το ρούχο της Τζάνετ Τζάκσον και, όπως τράβηξε το ένα ρούχο, σκίστηκε μαζί και το σουτιέν της, με αποτέλεσμα να φανεί το στήθος της. Προφανώς, δεν είχαν κανονίσει κάτι τέτοιο.

Όμως, το συγκεκριμένο περιστατικό στιγμάτισε την καριέρα της, αφού τότε πολλοί θεώρησαν ότι η αποκάλυψη ήταν… εσκεμμένη. 

Ο αριστερός καρχαρίας της Katy Perry

Μπορεί η Katy Perry να τα έδωσε όλα στο Halftime Show του 2015, όμως στην ιστορία έμεινε ο «αριστερός καρχαρίας». Πρόκειται για το μπαλέτο που την πλαισίωνε, την ώρα που η ίδια ερμήνευε το Teenage Dream, με τον έναν από τους δύο καρχαρίες να μην ξέρει το χορευτικό και να κάνει δικές του κινήσεις.

Η επανένωση των Destiny’s Child

Η εμφάνιση της Beyoncé στο Super Bowl 2013 είχε μια μεγάλη έκπληξη, καθώς μαζί της στη σκηνή εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια η Kelly Rowland και η Michelle Williams.

Έτσι, επανενώθηκαν για μια βραδιά οι Destiny’s Child, το συγκρότημα που συμμετείχε η Beyoncé στην αρχή της καριέρας της, πριν χαράξει τη δικιά της ιστορική πορεία στη μουσική.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις